El Gouna - Dolphin House program Hurghadán

 

Egy egész napos összetett hurghadai fakultatív program, ahol találkozhatunk delfinekkel és megtekintjük a hangulatos   El Gounát. Tarts velünk Hurghadán az El Gouna - Dolphin House programra!

Reggel hajóra szállunk és megállunk egy korallzátonynál, ahol élvezhetik a víz alatti világ szépségét, a gazdag növény-és állatvilágot, és fantasztikus kilátás nyílik a millió kék árnyalatban játszó Vörös-tengerre.

 

Ezt követően elfogyasztjuk ebédünket a hajón, majd meglátogatjuk a delfineket saját otthonukban, ahol természetes környezetükben élnek. Ha szerencsések vagyunk, nemcsak láthatjuk őket, hanem úszhatunk is velük.

Ezután kikötünk a város egyik legszebb részén, amit Egyiptom Velencéjének is szoktak nevezni. Ez a város a közelmúltban épült a sivatagban, a legdrágább és leghangulatosabb üdülőhely. Mesterségesen kialakított hálózat, ahol szinte minden szálloda külön szigeten található. Kis és nagy jachtok, gondolák, vitorlások, csatornák, hidak és a szűk utcák különleges hangulatot varázsolnak, itt béke és harmónia van. Egy csónakról megtekinthetjük az üdülőövezetet és a csatornákon végighajózva átélhetjük a város különleges hangulatát.

 

A program végeztével visszahajózunk a kiindulási kikötőbe.

 

Indulás a szállodából: kb. 8 órakor 

Érkezés a szállodába: kb. 17 órakor 

 

Ár: 29 $

 

Az ár tartalmazza: transzfer, sznorkeling-felszerelés, ebéd, üdítő, víz, ladikozás

 

Indulási napok: minden nap

 

Jó tanács: a kirándulásra hozzanak magukkal naptejet, napszemüveget, fürdőruhát, törölközőt, valamint a nap elleni védelem miatt ajánlott sapka, fejfedő viselése

 

Kedvezmény: 3.99 éves korig INGYENES, 11.99 éves korig 50 % kedvezmény

 

Transzfer díj: Sahl Hasheesh, El Gouna és Makadi Bay hotelekből érkező vendégek esetén: 8 $/fő, Soma Bay esetén: 13 $/fő (4 vagy több fő esetén)

 

Programváltozás esetén előzetesen értesítjük Utasainkat. 

 

A kirándulás alatt fotósunk képeket és videófelvételt készít, a DVD megvásárolható; felvételek és dvd minőségéért nem vállalunk felelősséget!

 

El Gouna, Dolphin House, Delfin ház, sznorkelezés, akvárium