Giftun VIP

 

Tarts velünk a Giftun alapprogram felturbózott változatára, összetett program és garantáltan szuper élmény lesz, kedvező áron!

Reggeli órákban kihajózunk, első megállónál sznorkelezés alkalmával megcsodálhatjuk a színes korallokat, tarka halakat, fantasztikus élmény találkozni ezzel a más, víz alatti világgal. Következő megállónknál a hagyományos damilos horgászatot próbálhatjuk ki, vajon ki mekkora szerencsével jár? ;) Ha mégse sikerül halat fogni, akkor sem halunk éhen, ízletes tenger gyümölcsei ebéddel kínálnak a hajó fedélzetén. Ezt követően pihenésképpen kikötünk a mesebeli, fehér homokos szigeten, lehetőség van napozni, strandolni vagy akár sznorizni is a part menti korallzátonyoknál.

Ezzel a programunk nem ér véget, izgalmas vízi sportokat (banánozás és quattro) is kipróbálhat, akinek van hozzá bátorsága.

Program végeztével visszatérünk a kikötőbe, majd transzferrel a szállodákba.

 

Ár: 20 $ /fő

 

A részvételi díj tartalmazza: a transzfert, sznorkel-felszerelést, sea food ebédet és üdítőt, vízi sportot, horgász-felszerelést, vizet, üdítőt

 

Indulási napok: minden nap

 

Jó tanács: a szigeten nincs napernyő, így ajánlott fejfedő, sapka viselése, és a kirándulásra hozzanak magukkal naptejet, napszemüveget, fürdőruhát, törölközőt, folyadékfogyasztásra ügyelve ajánlott ásványvizet magukkal hozni

 

Kedvezmény: 3.99 éves korig INGYENES, 11.99 éves korig 50 % kedvezmény

 

Transzfer díj: Sahl Hasheesh, El Gouna és Makadi Bay hotelekből érkező vendégek esetén: 8 $/fő, Soma Bay esetén: 13 $/fő (4 vagy több fő esetén)

 

Programváltozás esetén előzetesen értesítjük Utasainkat. 

 

A kirándulás alatt fotósunk képeket és videófelvételt készít, a DVD megvásárolható; felvételek és dvd minőségéért nem vállalunk felelősséget!