Mega Fun 7 Stars - a 7 csillagos kaland

 

Egy program, ami a felnőtteknek és gyermekeknek, fiataloknak és időseknek egyaránt szórakoztató lehet, benne a nagy kedvencekkel. Tarts velünk, hiszen legnépszerűbb programjaink egyedülálló kombinációját alkottuk meg, amiben biztosan megtalálja a kedvére valót a család apraja és nagyja! Egy nap, melyet, ha velünk töltenek, még évek múlva is legkedvesebb emlékeik között tartanak majd számon.

A szállodai transzfert követően egy minden igényt kielégítő, luxus hajóval indulunk utunkra és induláskor könnyű snacket szolgálnak fel reggeliként.

Rövid hajózást követően egy korallzátonynál sznorkelezés közben gyönyörködhetnek a Vörös-tenger változatos élővilágába.

Természetesen gondoltunk azokra is, akik nem tudnak úszni, gyerekekre, idősebbekre, így egy üvegfenekű hajó is a program része, így mindenki részese lehet a víz alatti csodának.

Ezután a tengeri halfogás fortélyait is bemutatjuk, kipróbálhatják mennyire lennének sikeres horgászok!

És mindenki nagy kedvence, a delfinek sem maradhatnak ki ebből a szuper programból, felkeressük őket természetes élőhelyükön, ami garantáltan maradandó élményt nyújt.

Pihenésképpen a nap fénypontjaként a hajó fedélzetén ízletes tenger gyümölcsei (seafood) és helyi kofta ebédet szolgálnak fel, melyhez üdítőitalokat, kávét, teát szolgálnak fel.

Élményeiket az otthon maradt családtagokkal, barátokkal azonnal megoszthatják, hiszen a hajón ingyenes wifi csatlakozás biztosított.

A teljes kikapcsolódás egy 10 perces masszázzsal lehet igazán teljes, ami szintén a program része.

És hogy a program teljes legyen, nem maradhatnak ki az extrém vízi sportok (banánozás, kanapé..) sem, ebben a programban valóban minden benne van, az élmény garantált!

 

Indulás a szállodából a reggeli órákban, visszaérkezés a szállodába kora este.

 

Ár: 38 $

 

Az ár tartalmazza: a transzfert, sznorkel-és horgász felszerelést, 10 perc masszázst, alkoholmentes üdítők, tea és kávé all inclusive italfogyasztását, seafood és kofta ebédet, a hajón ingyenes wifit, vízi sportokat, üvegfenekű hajót

 

Indulási napok: csütörtök és vasárnap

 

Jó tanács: a kirándulásra hozzanak magukkal naptejet, sapkát, kendőt, napszemüveget, fürdőruhát, törölközőt.

 

Kedvezmény: 3.99 éves korig INGYENES, 11.99 éves korig 50 % kedvezmény

 

Transzfer díj: Sahl Hasheesh, El Gouna és Makadi Bay hotelekből érkező vendégek esetén: 8 $/fő, Soma Bay esetén: 13 $/fő (4 vagy több fő esetén)

 

Programváltozás esetén előzetesen értesítjük Utasainkat. 

 

A kirándulás alatt fotósunk képeket és videófelvételt készít, a DVD megvásárolható; felvételek és dvd minőségéért nem vállalunk felelősséget!

 

vip hajó, 7 stars, hurghada, delfinek, horgászat, masszázs, seafood, üvegfenekű, wifi