Orange Bay

 

Egész napos hajókirándulás a Giftun szigeten található Orange Bayre, ahol felejthetetlen órákat tölthetünk a napsütésben a Vörös-tengeren.

orange bay, lido tours, giftun, hurghada, egyiptom

Reggeli órákban indulunk a kikötőből, majd rövid hajózás után megállunk egy helyen, ahol megcsodálhatják a színes halak és a korallok sokszínűségét. Ezután továbbhajózunk és felkeresünk egy másik fantasztikus helyet, ahol tovább gyönyörködhetünk a Vörös-tenger egyedi élővilágában.

Útközben ízletes ebédet szolgálnak fel a hajó fedélzetén – rákot, koftát, tésztát és természetesen különböző zöldségeket.

A programok után kikötünk a szigeten, ahol kb 1,5 órát töltünk, így elég idő lesz pihenésre, strandolásra, fotózásra. A partot különleges finom homok borítja, a víz pedig kifejezetten sekély, így kedvére pancsolhat bárki, aki nem tud úszni vagy kisgyerekkel utazik. Aki árnyékba húzódna, arra is van lehetőség, a parton a napernyők és gyékények használata ingyenes.

Délutáni órákban visszahajózunk a kikötőkbe, majd a transzferrel a szállodákba.

 

Ideális kirándulás azoknak az utasainknak, akik szeretnék kipróbálni a sznorkelezést is, de több időt szeretnének eltölteni a Giftun szigeten, a sekély homokos part miatt kifejezetten ajánljuk kisgyerekes családoknak is.

 

Ár: 27 $

 

A részvételi díj tartalmazza: transzfert, hajókázást, sznorkel-felszerelést, ebédet a hajón, hozzá vizet, üdítőt

 

Külön fizetendő: a bárban a fogyasztás térítés ellenében vehető igénybe

 

Indulási napok: kedd, csütörtök, vasárnap

 

Jó tanács: a kirándulásra hozzanak magukkal naptejet, napszemüveget, fürdőruhát, törölközőt, valamint a nap elleni védelem miatt ajánlott sapka, fejfedő viselése

 

Kedvezmény: 3.99 éves korig INGYENES, 11.99 éves korig 50 % kedvezmény

 

Transzfer díj: Sahl Hasheesh, El Gouna és Makadi Bay hotelekből érkező vendégek esetén: 8 $/fő, Soma Bay esetén: 13 $/fő (4 vagy több fő esetén)

 

Programváltozás esetén előzetesen értesítjük Utasainkat. 

 

A kirándulás alatt fotósunk képeket és videófelvételt készít, a DVD megvásárolható; felvételek és dvd minőségéért nem vállalunk felelősséget!

 

Giftun, hajókirándulás, Orange Bay, Hurghada, fakultatív