Privát éjszakai hajókirándulás Hurghadán

 

Tartson velünk Hurghadán erre az egyedülálló privát éjszakai hajókirándulásra!

 

Kora este a festői kikötőből, a New Marinából indulunk útnak, és a Vörös-tenger legérdekesebb helyein állunk meg, ahol gyönyörködhetünk a hihetetlenkék vízben és lehetőség nyílik sznorkelezésre is, miközben megcsodálhatja a víz alatti világot, szép színes korallokat és megannyi egzotikus és egyedi halat, amelyek a világ csak ezen részén élnek.

Az út során megcsodálhatja a gyönyörű naplementét, a tengerről nézve még különlegesebb, ahogy a napsugarak visszatükröződnek a vízen, és az ég csodálatos színekben pompázik, olyan akár egy tündérmese.

Naplemente után egy kis esti horgászatra is jut idő, a kifogott halakat kiváló szakácsunk el is készíti nekünk, valamint hangulatos, zenés vacsorát szolgálnak fel.

Az éjszaka folyamán is lehetőség van még horgászatra, majd az éjszakát a hajón töltjük. Korai ébredést követően megcsodálhatjuk a reggeli ködöt, amin átragyog a felkelő nap, és egyre magasabbra és magasabbra megy, hogy teljes pompájában tündököljön, a napfelkelte egy fantasztikus és kihagyhatatlan élmény.

A reggelit is a hajón fogyasztjuk el, majd lehetőség nyílik ismét horgászatra és sznorkelezésre is, ami a reggeli órákban különleges élmény.

 

Indulás a szállodából: kb. 17 órakor 

Érkezés a szállodába: kb. másnap 12 órakor 

 

Az ár tartalmazza: transzfer, sznorkeling-felszerelés, horgász-felszerelés, vacsora, szállás a hajón, reggeli, kávé, tea, üdítő, ásványvíz

 

Indulási napok: minden nap

 

Jó tanács: a kirándulásra hozzanak magukkal naptejet, napszemüveget, fürdőruhát, törölközőt, alvós ruhát, valamint a nap elleni védelem miatt ajánlott sapka, fejfedő viselése

 

Transzfer díj: Sahl Hasheesh, El Gouna és Makadi Bay hotelekből érkező vendégek esetén: 8 $/fő, Soma Bay esetén: 13 $/fő (4 vagy több fő esetén)

 

Programváltozás esetén előzetesen értesítjük Utasainkat. 

A kirándulás alatt fotósunk képeket és videófelvételt készít, a DVD megvásárolható; felvételek és dvd minőségéért nem vállalunk felelősséget!

 

privát hajókirándulás, éjszakai hajókirándulás, sznorkelezés, horgászat, naplemente, napfelkelte