Privát hajó VIP kirándulás Hurghadán

 

Egy igazi hurghadai luxus kirándulásra hívjuk Önöket, ahol távol kerülhetnek a város zajától, zárt körben lehetnek családjukkal, barátaikkal, mindezt fantasztikus körülmények között. Tartson velünk Hurghadán erre a privát hajó VIP kirándulásra!

 

Egész napos hajókirándulás a Vörös-tengeren, ahol a nap folyamán, lehetőségük nyílik sznorkelezésre, megcsodálhatja az egyedülálló víz alatti élővilágot, a színes korallokat és az egzotikus és egyedi halakat, majd nagyon ízletes és különleges ebédet tálalunk fel Önöknek, friss gyümölcsökkel, üdítőkkel.

Ebéd utáni sziesztaként minden részvevőnknek egy kényeztető 20 perces masszázzsal kedveskedünk.

A nap folyamán horgászásra is hagyunk egy kis időt remélve, hogy sikerrel járnak kedves vendégeink!  A programon a szabad helyek száma korlátozottak: max. 8 fő.

 

Indulás a szállodából: kb. 8 órakor 

Érkezés a szállodába: kb. 16.30 órakor 

 

Az ár tartalmazza: a transzfert, ebédet, üdítőt, ásványvizet, sznorkel-felszerelést

 

Indulási napok: naponta

 

Jó tanács: a kirándulásra hozzanak magukkal naptejet, napszemüveget, fürdőruhát, törölközőt, valamint a nap elleni védelem miatt ajánlott sapka, fejfedő viselése

 

Transzfer díj: Sahl Hasheesh, El Gouna és Makadi Bay hotelekből érkező vendégek esetén: 8 $/fő, Soma Bay esetén: 13 $/fő (4 vagy több fő esetén)

 

Programváltozás esetén előzetesen értesítjük Utasainkat. 

A kirándulás alatt fotósunk képeket és videófelvételt készít, a DVD megvásárolható; felvételek és dvd minőségéért nem vállalunk felelősséget!

 

privát hajókirándulás, sznorkelezés, horgászat, masszázs