Privát hajókirándulás Hurghadán

 

Ez a privát hurghadai program kiváló választás, ha úszni, sznorkelezni, és horgászni szeretnének, de legfőképpen értékes és tartalmas órákat szeretnének zárt körben a családjukkal, barátaikkal. Tartson velünk Hurghadán erre a privát hajókirándulásra!

 

Egész napos hajókirándulást kínálunk Önöknek a Vörös-tengeren, ahol a nap folyamán a nyílt tengeren, különböző korallzátonyoknál lehetőségük nyílik sznorkelezésre, majd a kimerítő úszást követően az ebédet a hajón fogyaszthatják el. A túra során horgászásra is hagyunk egy kis időt remélve, hogy sikerrel járnak kedves vendégeink! 

 

A programon a szabad helyek száma korlátozottak: max. 8 fő.

 

Indulás a szállodából: kb. 8 órakor 

Érkezés a szállodába: kb. 16.30 órakor 

 

Az ár tartalmazza: a transzfert, ebédet, üdítőt, ásványvizet, sznorkel-felszerelést

 

Indulási napok: naponta

 

Jó tanács: a kirándulásra hozzanak magukkal naptejet, napszemüveget, fürdőruhát, törölközőt, valamint a nap elleni védelem miatt ajánlott sapka, fejfedő viselése

 

Transzfer díj: Sahl Hasheesh, El Gouna és Makadi Bay hotelekből érkező vendégek esetén: 8 $/fő, Soma Bay esetén: 13 $/fő (4 vagy több fő esetén)

 

Programváltozás esetén előzetesen értesítjük Utasainkat. 

A kirándulás alatt fotósunk képeket és videófelvételt készít, a DVD megvásárolható; felvételek és dvd minőségéért nem vállalunk felelősséget!

 

privát hajókirándulás, sznorkelezés, tengeri horgászat