Szuper El Gouna kirándulás Hurghadán

 

Egy fantasztikus program Hurghadáról a romantikus El Gouna városkában, kiegészítve egy kis vízi izgalommal és a kihagyhatatlan, egyedülálló Vörös-tenger élővilágával. Tartson velünk Hurghadán erre a Royal El Gouna kirándulásra!

                                       

Reggel hajóra szállunk és rövid hajózás után kikötünk El Gouna egyik legszebb részén, amit Egyiptom Velencéjének is szoktak nevezni. Ez a város a közelmúltban épült, hangulatos üdülőhely, otthonos hotelekkel, színes bárokkal, kávézókkal, és körös-körül smaragdzöld tengerrel. Egy csónakról megtekinthetjük az üdülőövezetet és a csatornákon végighajózva átélhetjük a város különleges hangulatát.

Elhagyjuk ezt a nyugodt kisvárost és a hajón különleges tenger gyümölcseiből álló ebédet szolgálnak fel, majd a nyílt vízen egy pihenő alkalmával sznorkelezés közben lehetőségük lesz megcsodálni a páratlan és egzotikus élővilágot, a számtalan tarka halfajt, színes korallokat, ami emberek millióit csalogatja a Vörös-tengerhez a világ minden tájáról.

Az izgalmasabb kalandokra vágyók sem fognak unatkozni, igazi adrenalin bomba programmal folytatjuk, kipróbálhatják a különböző víz sportokat, mint banán és matrac.

Az úszni nem tudó vendégeinknek is kedvezünk, hogy ők se maradjanak ki a tenger varázslatos élővilágából, Seascope üvegfenekű hajóra szállunk és kb. 30 percen keresztül egy panoráma ablakon át lehetőségük nyílik megcsodálni a víz alatti világ szépségét és sokszínűségét, a sznorkelező vendégeink pedig ezúttal más szemszögből figyelhetik meg a víz alatti világot.

A program végeztével visszatérünk a kikötőbe, majd a szállodákba.

 

Indulás a szállodából: kb. 8 órakor 

Érkezés a szállodába: kb. 17 órakor 

 

Ár: 35 $

 

Az ár tartalmazza: a transzfert, snacket, svédasztalos ebédet, alkoholmentes üdítők, tea és kávé all inclusive italfogyasztását, sznorkelfelszerelést, vízi sportokat, üvegfenekű hajót

 

Indulási napok: minden nap

 

Jó tanács: a kirándulásra hozzanak magukkal naptejet, sapkát, kendőt, napszemüveget, fürdőruhát, törölközőt.

 

Kedvezmény: 3.99 éves korig INGYENES, 11.99 éves korig 50 % kedvezmény

 

Transzfer díj: Sahl Hasheesh, El Gouna és Makadi Bay hotelekből érkező vendégek esetén: 8 $/fő, Soma Bay esetén: 13 $/fő (4 vagy több fő esetén)

 

Programváltozás esetén előzetesen értesítjük Utasainkat. 

 

A kirándulás alatt fotósunk képeket és videó felvételt készít, a DVD megvásárolható; felvételek és dvd minőségéért nem vállalunk felelősséget!

 

VIP kirándulás, El Gouna, tenger gyümölcsei, sznorkelezés, vízi sportok, banánozás, Seascope üvegfenekű hajó