Szuper Utópia kirándulás Hurghadáról

 

Egy különleges és összetett hurghadai program, mely kiváló választás lehet az egész család számára. Utópia egy még érintetlen mesebeli sziget, Hurghadától kb 50 km-re délre található, Safaga térségében, ahol csodálatos élővilággal találkozhatunk. Tartson velünk Hurghadáról a Szuper Utópia programunkra!

A szállodából légkondicionált autóbusszal utazunk Safaga kikötőjéig, ahol minden utas megkapja a sznorkel-felszerelését és kezdődhet egy örök élményt nyújtó fantasztikus nap. 

A hajóút során többféle, színes programmal kedveskedünk, maga a hajózás is különleges élmény, ahogy a tenger sok-sok kék árnyalata körülvesz minket, útközben pedig snacket és frissítő italokat kínálunk Önöknek.

Egy megálló során sznorkelezés közben lehetőségük lesz megcsodálni a páratlan és egzotikus élővilágot, a számtalan tarka halfajt, színes korallokat, ami emberek millióit csalogatja a Vörös-tengerhez a világ minden tájáról. Egy másik pihenő alkalmával tesztelhetik mennyire ügyesek az egyszerű horgászat terén, kipróbálhatják, hogy a legkevesebb eszközzel is lehetséges halat fogni, csak csali és damil kell hozzá. Akik az izgalmasabb kalandokra vágynak, azok sem fognak unatkozni, adrenalint emelő élményekben lehet részük, kipróbálhatják a különböző víz sportokat, mint banán és quattro.

Az ízletes tenger gyümölcseiből álló ebédet a hajón fogyasztjuk el, valamint egyéb különlegességeket is felszolgálunk, többféle gyümölcsöt kínálunk és megismerkedhetnek az ízletes helyi édességekkel is.

Ezután következik a kirándulás legszebb része, a fehér homokos szigeten kikötve a part mentén is búvárkodhatnak, felfedezhetik ezt a csodás szigetet vagy csak pihenhetnek és napozhatnak a homokban, élvezve a sziget különleges hangulatát.

Majd ismét hajóra szállunk és visszahajózunk a kikötőbe majd visszaszállítjuk Önöket a szállodába.

 

Indulás a szállodából: kb. 8 órakor 

Érkezés a szállodába: kb. 16.30 órakor 

 

Ár: 28 $

 

Az ár tartalmazza: a transzfert, snacket, svédasztalos ebédet, alkoholmentes üdítők, tea és kávé all inclusive italfogyasztását, sznorkel-és horgászfelszerelést, banánozást, quattrot, üvegfenekű hajót

 

Indulási napok: minden nap

                                                                                         

Jó tanács: a kirándulásra hozzanak magukkal naptejet, napszemüveget, fürdőruhát, törölközőt, valamint a nap elleni védelem miatt ajánlott sapka, fejfedő viselése

 

Kedvezmény: 3.99 éves korig INGYENES, 11.99 éves korig 50 % kedvezmény

 

Transzfer díj: Sahl Hasheesh, El Gouna és Makadi Bay hotelekből érkező vendégek esetén: 8 $/fő, Soma Bay esetén: 13 $/fő (4 vagy több fő esetén)

 

Programváltozás esetén előzetesen értesítjük Utasainkat. 

 

A kirándulás alatt fotósunk képeket és videófelvételt készít, a DVD megvásárolható; felvételek és dvd minőségéért nem vállalunk felelősséget!

 

VIP hajó-kirándulás, Utópia sziget, sznorkelezés, vízi sportok, banánozás, tenger gyümölcsei, tengeri horgászat