Tengeri horgászat kirándulás Hurghadán

 

A világ egyik legismertebb, és legvonzóbb turisztikai célpontja Egyiptom, mely a horgászok számára is csodás élményeket tartogat. Tartson velünk Hurghadán tengeri horgászat programunkra!

Az ókori egyiptomiak tisztelték Hatmehitet, a halistennőt és étrendjükben is fontos szerepet kapott a hal.

A horgászat szerelmesei számára Egyiptomi igazi paradicsom, hiszen három halban gazdag vízfelülettel rendelkezik. A Vörös-tenger egy egyedülálló lehetőség minden pecás számára – tapasztalt horgászok szerint ez páratlan élményt nyújt, egész évben lehet horgászni, változatos halfajok vannak, és a meleg éghajlat miatt minden adott, tartson velünk erre az izgalmas hurghadai programra!

Reggeli órákban hajóra szállunk. Több különleges helyen megállunk, ahol mindenki profi horgásznak érezheti magát. Közben pihenésképpen elfogyasztjuk ebédünket a hajón.

Délutáni órákban visszatérünk a kikötőbe, majd a szállodákba.

 

Indulás a szállodából: kb. 8.00 órakor 

Érkezés a szállodába: kb. 16 órakor 

 

Ár: 24 $

 

A részvételi díj tartalmazza: a transzfert, horgászfelszerelést, ebédet, üdítőt

 

Indulási napok: kedd és péntek

 

Jó tanács: a kirándulásra hozzanak magukkal naptejet, sapkát, kendőt, napszemüveget, fürdőruhát, törölközőt.

 

Transzfer díj: Sahl Hasheesh, El Gouna és Makadi Bay hotelekből érkező vendégek esetén: 8 $/fő, Soma Bay esetén: 13 $/fő (4 vagy több fő esetén)

 

Programváltozás esetén előzetesen értesítjük Utasainkat!

 

A kirándulás alatt fotósunk képeket és videófelvételt készít, a DVD megvásárolható; felvételek és dvd minőségéért nem vállalunk felelősséget!

 

Tengeri horgászat, horgászparadicsom