Utópia sziget kirándulás Hurghadáról

 

Ahogy a neve is mutatja, ez egy álomszerű sziget, egy egész napos összetett hurghadai programmal. Tartson velünk Hurghadáról az Utópia sziget kirándulásra!

Hurghadatól kb 50 km-re délre található Safaga, és a még érintetlen Utópia sziget, ahol a Vörös-tenger legcsodálatosabb és legváltozatosabb korall zátonyai húzódnak.

A szállodából légkondicionált autóbusszal Safagába. A kikötőben minden utasunk megkapja a sznorkel-felszerelését, majd kezdetét veszi az igazi „álom túra”.

Safagaból kihajózva 2 meseszép korallszirtnél is megállunk sznorkelezni, majd a hajón elfogyasztjuk könnyű ebédünket, mely tartalmaz hideg ásványvizet és üdítőt. 

Ezután következik a kirándulás legszebb része, a fehér homokos szigeten kikötve a part mentén is búvárkodhatnak, felfedezhetik ezt a csodás szigetet vagy csak pihenhetnek és napozhatnak a homokban, élvezve a sziget különleges hangulatát.

 

Indulás a szállodából: kb. 8 órakor 

Érkezés a szállodába: kb. 16.30 órakor 

 

A kirándulás program kombinációja miatt jó választás kisgyermekes családoknak is, hiszen a hajózás élménye mellett a fiatalabbak, és úszni nem tudók is megcsodálhatják a tenger élővilágát, és a gyönyörű korallokat.

 

Ár: 20 $

 

Az ár tartalmazza: a transzfert, ebédet, üdítőt, ásványvizet, sznorkel-felszerelést

 

Indulási napok: minden nap

 

Jó tanács: a kirándulásra hozzanak magukkal naptejet, napszemüveget, fürdőruhát, törölközőt, valamint a nap elleni védelem miatt ajánlott sapka, fejfedő viselése

 

Kedvezmény: 3.99 éves korig INGYENES, 11.99 éves korig 50 % kedvezmény

 

Transzfer díj: Sahl Hasheesh, El Gouna és Makadi Bay hotelekből érkező vendégek esetén: 8 $/fő, Soma Bay esetén: 13 $/fő (4 vagy több fő esetén)

 

Programváltozás esetén előzetesen értesítjük Utasainkat. 

A kirándulás alatt fotósunk képeket és videófelvételt készít, a DVD megvásárolható; felvételek és dvd minőségéért nem vállalunk felelősséget!

 

Utópia sziget, hajókirándulás, sznorkelezés,