Abu Dabab - Sataya két napos kirándulás

 

Érdekel a mostanában nagyon felkapott Marsa Alam, az érintetlen természet, a gazdag élővilág, a teknősök, a delfinek? De egész hetet nem akarsz egy nyugodt helyen tölteni?

Tarts velünk erre a kirándulásra és fantasztikus élményekben lehet részed!

 

Indulás kora reggeli órákban Abu Dabbabba. Első napot az öbölben töltjük, a szállás is itt található, teljes ellátással. Marsa Alam egyik leghíresebb strandja, gyönyörű homokos parttal, teknősökkel, ha szerencsénk van dugonggal is találkozhatunk. Az öböl két oldalán csodálatos korallfal található, számtalan korallal és színes halakkal, lenyűgöző a Vörös-tenger páratlan élővilága.

 

Második napon reggel indulunk Satayába, más néven „Delfin-zátony”-hoz, mely Marsa Alam délkeleti részén található. Ennél a zátonynál rendszeresen figyeltek meg delfineket, így itt van a legnagyobb esély arra, hogy találkozzon velük, általában hatalmas rajokban szoktak úszkálni. Mindezen felül csodálatos élővilággal is büszkélkedhet ez az érintetlen terület.

A túra során két helyen állunk meg, ahol kis szerencsével élvezhetjük a delfinek társaságát, sznorkelezhetünk, mindkettő alkalommal kb 1,5 órát tölthetünk a vízben. Közben pihenésképpen elfogyasztjuk ebédünket a hajón. A második megálló után visszaindulunk a kikötőbe, majd Hurghadára, érkezés az esti órákban.

 

Amennyiben több napot szeretne Abu Dabbabban tölteni, lehetőség van félpanziós és teljes ellátással szállást foglalni.

 

Minimális létszám: 4 fő

 

Ár: 90 $

 

A részvételi díj tartalmazza: transzfer, szállás, teljes ellátás (1. napon ebéd és vacsora üdítővel, 2. napon reggeli és ebéd üdítővel), napernyő, napágy

 

Külön fizetendő: napközben (étkezéseken kívüli) italfogyasztás, sznorkel-felszerelés bérelhető, környezetvédelmi díj: 2 € / 2,5 $ / 40 EGP

 

Indulási napok: Sataya program függvénye

 

Jó tanács: a kirándulásra hozzanak magukkal naptejet, napszemüveget, fürdőruhát, törölközőt, vízalatti fényképezőgép ajánlott

 

Kedvezmény: 3.99 éves korig INGYENES, 11.99 éves korig 50 % kedvezmény

 

Transzfer díj: Sahl Hasheesh, El Gouna és Makadi Bay hotelekből érkező vendégek esetén: 8 $/fő, Soma Bay esetén: 13 $/fő (4 vagy több fő esetén)

 

Programváltozás esetén előzetesen értesítjük Utasainkat.