Dolphin House - Sha'ab Samadai - Delfin ház kirándulás Marsa Alamból

 

Az egyik legnépszerűbb a Marsa Alamból induló Dolphin House - Delfin ház kirándulás a vendégek között, e különleges program során lehetőségük lesz találkozni a delfinekkel.

 

Sha'ab Samadai Marsa Alam egyik legfantasztikusabb része, ahol rengeteg delfinnel találkozhatunk, Nemzeti Parkká nyilvánították és az egyiptomi kormány korlátozta a látogatók számát.

Ez egy patkó alakú öböl, ahol a belső, védett lagúnában kb. 100 delfin él, a külső részben pedig fantasztikus víz alatti élmény részesei lehetünk.

Reggeli órákban kihajózunk és kb. egy órás hajóút után érünk el Sha'ab Samadai zátonyhoz, ahol profi búvárok 10 fős csoportokban vezetnek minket, segítenek mindenben és hasznos tanácsokkal látnak el. A kb. 1 órás kaland után egy kis frissítő pihenőt tartunk a hajón, teával, üdítővel és keksszel kínálnak bennünket. Majd felfrissülve az öböl külső részén töltünk kb. 45 percet, ahol egyedülálló víz alatti élmény részesei lehetünk.

A csodálatos élmények után svédasztalos ebédet szolgálnak fel (tészta, rizs, hal, csirke és gyümölcs), majd visszaindulunk a kikötőbe.

 

Program időtartama: kb. 9.00 – 15.30

 

Ár: 50 $

 

A részvételi díj tartalmazza: transzfer, sznorkeling-felszerelés, ebéd, üdítő, tea, kávé, víz

 

Indulási napok: létszámtól függ

 

Jó tanács: a kirándulásra hozzanak magukkal naptejet, napszemüveget, fürdőruhát, törölközőt

 

Kedvezmény: 3.99 éves korig INGYENES, 11.99 éves korig 50 % kedvezmény

 

Programváltozás esetén előzetesen értesítjük Utasainkat.

 

A kirándulás alatt fotósunk képeket és videófelvételt készít, a DVD megvásárolható; felvételek és dvd minőségéért nem vállalunk felelősséget!