Intro bevezető merülés hajóról program Marsa Alamban

 

A világ egyik leghíresebb és legkedveltebb merülő helyeit fedezheti fel, ha velünk tart erre az Intró bevezető merülés hajóról programunkra Marsa Alamban!

Erre a programra azok jelentkezését várjuk, akik még nem rendelkeznek búvárképesítéssel, de szeretnék kipróbálni a búvárkodás élményét.

 

Az egész napos túra során hajónk két korallzátonynál köt ki, ahol rövid elméleti és gyakorlati oktatás után oktató kíséretében merülhetnek maximum hat méteres mélységig, minden felszerelést biztosítunk, Önnek csak annyi a feladata, hogy élvezze a Vörös-tenger szépségeit, a gyönyörű korallzátonyokkal borított víz alatti tájat és az egzotikus halakat.

A két merülés között elfogyasztjuk ebédünket.

Természetesen kísérőként is velünk tarthat a kirándulásra, egész nap lehet sznorkelezni – a felszerelés a hajón rendelkezésre áll.

 

A merülés alsó korhatára: 10 év

 

Indulás a szállodából: kb. 8 órakor 

Érkezés a szállodába: kb. 16 órakor 

 

Ár: 68 $

Kísérő: 45 $

 

A részvételi díj tartalmazza: a transzfert, szakképzett búvároktatást, merüléshez szükséges felszerelést, kétszeri merülést, ebédet a hajón, 1 üveg vizet és 1 üveg üdítőt

 

Indulási napok: minden nap

 

Jó tanács: kérjük hozzanak magukkal naptejet, fürdőruhát, törölközőt.

 

Programváltozás esetén előzetesen értesítjük Utasainkat!

 

A kirándulás alatt fotósunk képeket és videófelvételt készít, a DVD megvásárolható; felvételek és dvd minőségéért nem vállalunk felelősséget!