Intro bevezető merülés partról program Marsa Alamban

 

A világ egyik leghíresebb és legkedveltebb merülő helyeit fedezheti fel, ha velünk tart erre Marsa Alamban az Intro bevezető merülés partról programunkra.

Erre a programra azok jelentkezését várjuk, akik még nem rendelkeznek búvárképesítéssel, de szeretnék kipróbálni a búvárkodás élményét.

 

Ha nem szeret hajózni, de kipróbálná a búvárkodást, tartson velünk és élvezze a Vörös-tenger szépségeit közvetlenül a parton.

Rövid elméleti és gyakorlati oktatás után oktató kíséretében merülhetnek maximum hat méteres mélységig, a nap folyamán két alkalommal.

Minden felszerelést biztosítunk, Önnek csak annyi a feladata, hogy élvezze a Vörös-tenger szépségeit, a gyönyörű korallzátonyokkal borított víz alatti tájat és az egzotikus halakat.

 

A merülés alsó korhatára: 10 év

 

Indulás a szállodából: kb. 8 órakor 

Érkezés a szállodába: kb. 16 órakor 

 

Ár: 57 $

Kísérő: 30 $

 

A részvételi díj tartalmazza: a transzfert, szakképzett búvároktatást, merüléshez szükséges felszerelést, kétszeri merülést, kávét, teát, ásványvizet

 

Indulási napok: minden nap

 

Jó tanács: kérjük hozzanak magukkal naptejet, fürdőruhát, törölközőt, ebédcsomagot

 

Programváltozás esetén előzetesen értesítjük Utasainkat!

 

A kirándulás alatt fotósunk képeket és videófelvételt készít, a DVD megvásárolható; felvételek és dvd minőségéért nem vállalunk felelősséget!