Giftun sziget program Hurghadán

 

Ez a népszerű hajókirándulás kihagyhatatlan fakultatív programja a hurghadai vakációnak. A fehér homokos, gyönyörű korallzátonyokkal körülvett sziget a legnagyobb lakatlan korallsziget, Hurghada nemzeti parkja, mely tájvédelmi körzet és kiváló lehetőség nyílik sznorkelezésre is. Tarts velünk Hurghadán a Giftun sziget programra!

A nyílt tengeren két különböző helyen kötünk ki, ahol lehetőség nyílik fürdésre és sznorkelezésre. Útközben könnyű ebéd a hajón, majd egy olyan kis öböl felkeresése, ahol érintetlen korallzátonyokat fedezhetnek fel különböző színű és formájú korallokkal és halakkal, itt kb. 1-1,5 órát töltünk, ezalatt fürödhetnek, napozhatnak, sznorkelezhetnek, majd visszahajózunk a kikötőbe.

 

Indulás a szállodából: kb. 7.30 órakor 

Érkezés a szállodába: kb. 17.30 órakor 

 

Ez a kirándulás remek választás azoknak, akik több időt szeretnének fordítani a nyílt tengeri sznorkelezésre.

 

Ár: 19 $

 

A részvételi díj tartalmazza: a transzfert, ebédet, üdítőt és ásványvizet az ebédhez, sznorkel-felszerelést

 

Külön fizetendő: a bár a vendégek részére fizetős, de a mosdó használata ingyenes

 

Indulási napok: minden nap

 

Jó tanács: a szigeten nincs napernyő, így ajánlott fejfedő, sapka viselése, és a kirándulásra hozzanak magukkal naptejet, napszemüveget, fürdőruhát, törölközőt.

 

Kedvezmény: 3.99 éves korig INGYENES, 11.99 éves korig 50 % kedvezmény

 

Transzfer díj: Sahl Hasheesh, El Gouna és Makadi Bay hotelekből érkező vendégek esetén: 8 $/fő, Soma Bay esetén: 13 $/fő (4 vagy több fő esetén)

 

Programváltozás esetén előzetesen értesítjük Utasainkat.

 

A kirándulás alatt fotósunk képeket és videófelvételt készít, a DVD megvásárolható; felvételek és dvd minőségéért nem vállalunk felelősséget!

 

Giftun, hajókirándulás, sziget, sznorkelezés, korallzátonyok