Mix szafari program Hurghadáról a Szellemvárosba

 

Ez a hurghadai kirándulás több mint egy átlagos sivatagi túra. Képzeljen el egy régi várost a sivatag szívében, amit hatalmas hegyek ölelnek körül – eredeti neve Umm El Howeitat. Ez a település Safagától 26 km-re található, jelenleg üres és elhagyatott, csak a régi házak romjai emlékeztetnek arra, hogy itt valaha élet volt. Nézzen körül ezen a területen, érezze, ahogy megáll az idő és kezdődhet egy kalandos utazás vissza a múltba… Tartson velünk Hurghadáról Mix szafari programunkra a Szellemvárosba!

Kora délutáni órákban terepjárókkal indulunk el Safaga irányába. A Ghost City szafari központba érve rövid pihenőt tartunk, ahol ízletes hibiszkusz teával várnak bennünket. Ezt követően saját kézbe vehetik az irányítást, és kipróbálhatják a quadozás élményét, kb. 30 percet száguldozhatunk a sivatag szívében.

A hegyeken-völgyeken már terepjárókkal kelünk át, útközben egy kis fotószünetet tartunk, egy érdekes alagút előtt megállunk és gyalogosan kelünk át rajta, majd folytatjuk utunkat és rövid utazás után megérkezünk a különleges Ghost Citybe.

A magasból fantasztikus panoráma tárul elénk, belátva az egész „szellemvárost”.

Terepjáróval körbeautózzuk a várost, megtekintjük a régi épületeket – mecsetet, házakat, iskolákat, üzleteket, kórházat, az angol mérnök házát és a foszfát bányát.

A múltidézés után visszatérünk a jelenbe, visszaautózunk a központba és elfogyasztjuk ízletes svédasztalos vacsoránkat a tengerparton, majd visszatérünk a szállodákba.

 

Indulás a szállodából kora délután, visszaérkezés az esti órákban.

 

Ár: 39 $

 

A részvételi díj tartalmazza az utazást jeepekkel, a quad bérlést, érkezéskor könnyű frissítő italt, belépőt a Szellemvárosba, svédasztalos vacsorát, üdítőket, ásványvizet

 

Indulási napok: kedd, szombat

 

Jó tanács: Ajánlott a fokozott folyadékfogyasztás a nagy meleg miatt, ezért kérjük hozzanak magukkal elegendő vizet; valamint fontos az erős nap elleni védelem (fejfedő, könnyű, zárt ruházat, zárt cipő).

 

Kedvezmény: 3.99 éves korig INGYENES, 11.99 éves korig 50 % kedvezmény

 

Transzfer díj: Sahl Hasheesh, El Gouna és Makadi Bay hotelekből érkező vendégek esetén: 8 $/fő, Soma Bay esetén: 13 $/fő (4 vagy több fő esetén)

 

Programváltozás esetén előzetesen értesítjük Utasainkat. 

 

A kirándulás alatt fotósunk képeket és videófelvételt készít, a DVD megvásárolható; felvételek és dvd minőségéért nem vállalunk felelősséget!

 

Umm el Howeitat, jeep, quadozás, teveglés, szellemváros, Ghost city, foszfát bánya