Dolphin House - Delfin ház program Hurghadán - nyílt tengeren

 

Az egyik legnépszerűbb fakultatív program Hurghadán a vendégek között. Tartson velünk Hurghadán a Dolphin House - Delfin ház programra!

A delfinek társas lények, szívesen játszanak az emberrel is, ezért a legkedveltebb állatok közé tartoznak. A part közelében élők közepes csoportban, a nyílt tengeren nagyobb csoportban élnek, ezek 25-30 egyeddel rendelkeznek, de vannak egyedül élő fajták is.

A hajóút során két különböző zátonynál állunk meg, ahol lehetőség nyílik sznorkelezésre, megcsodálhatja az egyedülálló víz alatti világot, a színes korallokat és az egzotikus és egyedi halakat; valamint felkeressük a delfineket a természetes élőhelyükön, így lehetőségünk lehet együtt úszni velük a nyílt tengeren.

A nap folyamán ízletes ebédet szolgálunk fel a hajó fedélzetén.

 

Indulás a szállodából: kb. 8 órakor 

Érkezés a szállodába: kb. 17 órakor 

 

Ár: 19 $

 

Az ár tartalmazza: transzfer, sznorkeling-felszerelés, ebéd, üdítő, víz

 

Indulási napok: kedd, szombat

 

Jó tanács: a kirándulásra hozzanak magukkal naptejet, napszemüveget, fürdőruhát, törölközőt, valamint a nap elleni védelem miatt ajánlott sapka, fejfedő viselése

 

Kedvezmény: 3.99 éves korig INGYENES, 11.99 éves korig 50 % kedvezmény

 

Transzfer díj: Sahl Hasheesh, El Gouna és Makadi Bay hotelekből érkező vendégek esetén: 8 $/fő, Soma Bay esetén: 13 $/fő (4 vagy több fő esetén)

 

Programváltozás esetén előzetesen értesítjük Utasainkat. 

 

A kirándulás alatt fotósunk képeket és videófelvételt készít, a DVD megvásárolható; felvételek és dvd minőségéért nem vállalunk felelősséget!

 

Dolphin House, delfinház, delfinek, sznorkelezés