Délelőtti városnézés program Hurghadán

 

A városnézésen programon megismerhetik Hurghadát, a Vörös-tenger partján fekvő, pezsgő életű üdülővárost, amely amellett, hogy igazi turistaparadicsommá vált az elmúlt néhány év során, mégis megőrizte az arab/egyiptomi városok utánozhatatlan hangulatát és báját. Tartson velünk Hurghadán a délelőtti városnézés programunkra!

 

A kirándulás során idegenvezetőnk bemutatja Önöknek a főként helyiek lakta Dahart, az üzletektől és szállodáktól zsúfolt, mindig nyüzsgő és zajos új központot, Sakkalát, valamint az európai színvonalú, impozáns új kikötőt, ahol kávézók és éttermek sokasága csábítja a turistákat. Az új mecset meglátogatásakor megismerkedhetnek a muszlim vallás alapjaival, és az iszlám építészet jellegzetességeivel is, a kopt templomban pedig hallhatnak az Egyiptomban vallási kisebbségben élő keresztények szokásairól, életéről, valamint megtekintjük az akváriumot is.

Délben egy ízletes, orientális ebéd elfogyasztására is lehetőségük lesz egy helyi étteremben. (falafel, muszaka, arab kenyér, bab saláta) Az italok külön fizetendőek.

A program során bevezetjük még Önöket a papirusz gyártás rejtelmeibe, a parfüm készítés titkaiba, majd egy fix áras üzletben vásárlási lehetőséget is biztosítunk. 

 

Indulás a szállodából: kb. 9 órakor 
Érkezés a szállodába: kb. 15 órakor

 

Ár: 19 $

 

A részvételi díj tartalmazza: transzfer, magyar nyelvű idegenvezetés

 

Külön fizetendő: aquarium belépő (25 LE)

 

A program hétfőn és csütörtökön indul, minimum 6 fő jelentkezése esetén. 

 

Jó tanács: kérjük hozzanak magukkal vizet, kényelmes ruhát

 

Kedvezmény: 3.99 éves korig INGYENES, 11.99 éves korig 50 % kedvezmény

 

Transzfer díj: Sahl Hasheesh, El Gouna és Makadi Bay hotelekből érkező vendégek esetén: 8 $/fő, Soma Bay esetén: 13 $/fő (4 vagy több fő esetén)

 

Programváltozás esetén előzetesen értesítjük Utasainkat