Délutáni városnézés kirándulás Hurghadán

 

A városnézés programon megismerhetik Hurghadát, a Vörös-tenger partján fekvő, pezsgő életű üdülővárost, amely, amellett, hogy igazi turistaparadicsommá vált az elmúlt néhány év során, mégis megőrizte az arab/egyiptomi városok utánozhatatlan hangulatát és báját. Tartson velünk Hurghadán a délutáni városnézés kirándulásunkra!

A kirándulás során idegenvezetőnk bemutatja Önöknek a főként helyiek lakta Dahart, az üzletektől és szállodáktól zsúfolt, mindig nyüzsgő és zajos új központot, Sakkalát, az európai színvonalú, impozáns új kikötőt, ahol kávézók és éttermek sokasága csábítja a turistákat, valamint megtekintjük az akváriumot is.

Az új mecset meglátogatásakor megismerkedhetnek a muszlim vallás alapjaival, és az iszlám építészet jellegzetességeivel is, a kopt templomban pedig hallhatnak az Egyiptomban vallási kisebbségként élő keresztények szokásairól, életéről.
A program során bevezetjük még Önöket a papirusz gyártás rejtelmeibe, a parfüm készítés titkaiba, majd egy fix áras üzletben vásárlási lehetőséget is biztosítunk.

 

Indulás a szállodából: kb 14.00 órakor
Érkezés a szállodákba: kb. 20:00 órakor

 

Ár: 10 $

 

A részvételi díj tartalmazza: transzfer, magyar nyelvű idegenvezetés

 

Külön fizetendő: aquarium belépő (25 LE)

 

A program hétfőn és csütörtökön indul, minimum 6 fő jelentkezése esetén. 

 

Jó tanács: kérjük hozzanak magukkal vizet kényelmes ruhát

 

Kedvezmény: 3.99 éves korig INGYENES, 11.99 éves korig 50 % kedvezmény

 

Transzfer díj: Sahl Hasheesh, El Gouna és Makadi Bay hotelekből érkező vendégek esetén: 8 $/fő, Soma Bay esetén: 13 $/fő (4 vagy több fő esetén)

 

Programváltozás esetén előzetesen értesítjük Utasainkat