Marsa Alam két napos kirándulás - Abu Dabab és Sharm el Luli

 

Érdekli a mostanában nagyon felkapott Marsa Alam, az érintetlen természet, a gazdag élővilág? De egész hetet nem akar egy nyugodt helyen tölteni?

Egy új lehetőséget kínálunk, két napos program Marsa Alamba, ezáltal lehetősége lesz belekóstolni ebbe az új desztinációba is, megcsodálhatja a Vörös-tenger fantasztikus élővilágát az Abu Dabbab öbölben, valamint a festői Sharm el Lulihoz is látogatást teszünk.

Indulás kora reggeli órákban Abu Dabbabba. Első napot az öbölben töltjük, a szállás is itt található, teljes ellátással. Marsa Alam egyik leghíresebb strandja, ahol a teknősök olyan gyakori vendégek, hogy szinte biztos, hogy találkozhatunk velük, ezért a teknősök otthonának is nevezik.

Második napon reggel indulunk Sharm el Luliba, ahol az egész partot finom homok borítja, akárcsak a Maldív-szigeteken lennénk, és már sekély vízben is csodálatos korallokat és változatos élővilágot figyelhetünk meg. Délután visszaindulás Hurghadára, érkezés az esti órákban.

 

Amennyiben több napot szeretne Abu Dabbabban tölteni, lehetőség van félpanziós és teljes ellátással szállást foglalni.

 

Minimális létszám: 4 fő

 

Ár: 70 $

 

A részvételi díj tartalmazza: transzfer, szállás, teljes ellátás (1. napon ebéd és vacsora üdítővel, 2. napon reggeli és ebéd üdítővel), napernyő, napágy

 

Külön fizetendő: napközben (étkezéseken kívüli) italfogyasztás, sznorkel-felszerelés bérelhető

 

Indulási napok: minden nap

 

Jó tanács: a kirándulásra hozzanak magukkal naptejet, napszemüveget, fürdőruhát, törölközőt, vízalatti fényképezőgép ajánlott

 

Kedvezmény: 3.99 éves korig INGYENES, 11.99 éves korig 50 % kedvezmény

 

Transzfer díj: Sahl Hasheesh, El Gouna és Makadi Bay hotelekből érkező vendégek esetén: 8 $/fő, Soma Bay esetén: 13 $/fő (4 vagy több fő esetén)

 

Programváltozás esetén előzetesen értesítjük Utasainkat. 

 

Marsa Alam, Abu Dabab, Sharm el Luli