Blue quad - Sharm el Arab

 

Egész napos szórakoztató sivatagos, sznorkelezős program a híres Sharm el Arab öbölben.

Gyönyörű korallfal húzódik, akár 20-40 méter mélységben, amit színes korallok díszítenek, a korallfal teteje pedig 18-28 méter hosszan szegélyezi az öbölt. Hatalmas tábla korallokat láthatunk, teknősöket, polipot, színes halakat, ha szerencsénk van akár delfint vagy manta ráját is.

Reggeli után transzferekkel indulunk útnak és egy beduin sátorban üdvözlő tea mellett instrukciókkal látnak el a quadozás szabályairól, majd 45 perces quadozás következik a Makadi sivatagban, visszatérve kipróbálhatjuk a tevegelést is, majd elvezetnek bennünket a Sharm el Arab Nemzeti Parkba, ahol a nap hátralévő részét töltjük.

Érkezéskor kapunk törölközőt, sznorkel-felszerelést és útbaigazítást az öbölben található látnivalókról, programokról, majd elfoglaljuk helyünket a napágyakon, babzsákokon, matracokon, gyerekek szórakoztatásáról pedig gyerek animátorok gondoskodnak.

A nap folyamán sznorkelezhetünk, 2x tapasztalt túravezető visz körbe, bemutatva a különlegességeket, legszebb részeket, pihenhetünk, lazulhatunk, különböző szórakozási lehetőségek is várnak, mint hastánc lecke, salsa tánc vagy akár megcsillogtathatjuk énektudásunkat egy karaoke show keretében és egy frissítő 10 perces masszázs is a program része.

Délben a tengerparti étteremben svédasztalos ebédet kínálnak, széles választékkal – BBQ csirke és kofta, tészta, rizs, zöldségek, saláták, gyümölcs és desszert.

A nap élményeit megoszthatjuk barátainkkal is, hiszen a parton ingyenes wi-fi lehetőség biztosított.

Végül pedig visszatérünk a szállodákba.

A programot ajánljuk akik páratlan élővilágot szeretnék látni, de szeretnének részt venni egy quadozós túrán is.

Indulás a szállodából reggel 8.00 óra körül, visszaérkezés 18.00 körül.

 

Ár: 44 $

 

A részvételi díj tartalmazza: beduin teát, 45 perc quadozást, tevegelést, sznorkel-felszerelést, gyermek és felnőtt animációt, 10 perces hátmasszázst, strandtörölközőt, egész napos vízfogyasztást, ebédnél üdítőket, karaoké műsort, tombolát, ingyenes wi-fit, napágyakat, matracokat, babzsák foteleket és felfújható matracokat, elsősegélyt

A mosdó és zuhany használata díjmentes!

 

Külön fizetendő: neoprén ruha és full face maszk bérelhető, alkohol és egyéb italok a bárban

 

Indulási napok: minden nap

 

Jó tanács: Ajánlott a fokozott folyadékfogyasztás a nagy meleg miatt, ezért kérjük hozzanak magukkal elegendő vizet; valamint fontos az erős nap elleni védelem (fejfedő, könnyű, zárt ruházat, zárt cipő), strandra szükséges fürdőruha, törölköző, naptej, napszemüveg

 

Kedvezmény: 3.99 éves korig INGYENES, 11.99 éves korig 50 % kedvezmény

 

Transzfer díj: Sahl Hasheesh, El Gouna és északi hotelekből érkező vendégek 8 $/fő

 

Programváltozás esetén előzetesen értesítjük Utasainkat. 

 

A kirándulás alatt fotósunk képeket és videófelvételt készít, a DVD megvásárolható; felvételek és dvd minőségéért nem vállalunk felelősséget!