Paradise speed hajóval

 

Egy igazán klassz program privát keretek között, kis csoporttal, csak Ti és a Vörös-tenger, meg persze a csodás Paradise Beach.

Reggeli után transzferekkel elviszünk a kikötőbe és hamarosan kihajózunk. Egy ilyen speed hajón már utazni is élmény, repeszteni a hullámokon, hát még milyen élmény testközelből megcsodálni a Vörös-tenger páratlan élővilágát sznorkelezés közben. Mivel kis csoportos programról van szó, lehetőségekhez képest, ott állhattok meg sznorizni, ahol ti szeretnétek, amit megnéztétek vagy visszavágytok, mert egyszer már csodás élményben volt részetek.

Kb 2 órát tölthetünk a Vörös-tenger élővilágának társaságában, akár két különböző helyen is.

Ezután kikötünk a Paradise beach-en, ami a Giftun sziget egy magánterülete. Lesz egy kis időnk nyújtózni a parton, sznorkelezni a part mentén, sétálni a homokban, felfedezni a sziget egy részét vagy csak pihenni és nézni a gyönyörű vizet, közben feküdni a part mentén a vízben…nagyszerű élmény, sok utasunk kedvence ez a sziget, nem véletlenül. És ami igazán jó ebben a programban, hogy mindenki előtt érünk a szigetre, szinte csak miénk lehet az egész partszakasz, így lehet igazán szuper képeket készíteni, vagy relaxálni a tengert hallgatva, hatalmas élmény és csodálatos érzés.

Kb 2 órát töltünk a szigeten, majd visszaszállva a hajóra ismét sebességre kapcsolunk és visszahajózunk a kikötőbe, és transzferekkel visszaviszünk a szállodákba.

 

Indulás a szállodából reggel 8.00 óra körül, visszaérkezés 13.00 körül.

 

Maximum létszám: 8 fő

 

Ár:

2 fő esetén: 84 $

4 fő esetén: 58 $ 

6-8 fő esetén: 55 $

 

Az ár tartalmazza: a transzfert, sznorkelfelszerelést, üdítőt, vizet

 

Indulási napok: igény szerint

 

Jó tanács: a kirándulásra hozzanak magukkal naptejet, sapkát, kendőt, napszemüveget, fürdőruhát, törölközőt.

 

Transzfer díj: Sahl Hasheesh, El Gouna és Makadi Bay hotelekből érkező vendégek esetén: 8 $/fő, Soma Bay esetén: 13 $/fő (4 vagy több fő esetén)

 

Programváltozás esetén előzetesen értesítjük Utasainkat. 

 

Paradise, Hurghada, speedboat, Lido Tours