Privát tengeri horgászat kirándulás Hurghadán

 

A világ egyik legismertebb, és legvonzóbb turisztikai célpontja Egyiptom, mely a horgászok számára is csodás élményeket tartogat. A Vörös-tenger egy egyedülálló lehetőség minden pecás számára, páratlan élményt nyújt, egész évben lehet horgászni, változatos halfajok vannak, és a meleg éghajlat miatt minden adott. A program különlegessége, hogy csak barátok, családtagok társaságában tölthetjük a napot, nincsenek idegenek, az egész hajó csak a mienk, privát szervezés és nem utolsósorban egy profi kapitány, aki ismeri a tengert, a legklasszabb helyeket. Választhatjuk a damilos horgászást is és a pecabotos lehetőséget is vagy akár mindkettőt kipróbálhatjuk, megtapasztalva melyikkel járunk nagyobb sikerrel és mindenki profi horgásznak érezheti magát. Közben pihenésképpen elfogyasztjuk ízletes ebédünket a hajón.

Ha szeretsz horgászni, tarts velünk, garantáltan egyedi élmény lesz!

Indulás a szállodából: kb. 8 órakor visszaérkezés: kb. 16 órakor

 

Ár: 230 $ / 1-4 fő esetén, minden további résztvevő 10 $/fő

 

A részvételi díj tartalmazza: transzfert, horgászfelszerelést, ebédet, üdítőt

 

Indulási napok: minden nap

 

Jó tanács: a kirándulásra hozzanak magukkal naptejet, sapkát, kendőt, napszemüveget, fürdőruhát, törölközőt.

 

Kedvezmény: 3.99 éves korig INGYENES, 11.99 éves korig 50 % kedvezmény

 

Transzfer díj: Sahl Hasheesh, El Gouna és Makadi Bay hotelekből érkező vendégek esetén: 8 $/fő, Soma Bay esetén: 13 $/fő (4 vagy több fő esetén)

 

Programváltozás esetén előzetesen értesítjük Utasainkat.

 

A kirándulás alatt fotósunk képeket és videófelvételt készít, a DVD megvásárolható; felvételek és DVD minőségéért nem vállalunk felelősséget!

 

 

privát tengeri horgászat, horgászparadicsom, Vörös-tenger horgászat