Utópia Top Vip

 

Nem tudják, milyen kirándulást válasszanak, ami a felnőtteknek és gyermekeknek, fiataloknak és időseknek egyaránt szórakoztató lehet? Tartsanak velünk, hiszen legnépszerűbb programjaink egyedülálló kombinációját alkottuk meg Önöknek, amiben biztosan megtalálja a kedvére valót a család apraja és nagyja! Egy nap, melyet, ha velünk Töltenek, még évek múlva is legkedvesebb emlékeik között tartanak majd számon.

A szállodai transzfert követően safagai kikötőből útnak indulunk a tengeren, rövid hajózást követően, első megállónknál a tengeri halfogás fortélyaiba is beavatjuk Önöket. A megszerzett tudást kamatoztathatják is, hiszen saját felszereléssel kipróbálhatják, mennyire lennének sikeres horgászok! Következő állomásig hajózva finom orientális süteményeket, teát, kávét kínálnak, majd kipróbálhatják az extrém vízi sportokat (banánozás, kanapé). Kis előételként ízletes tengeri hallevest (hal, tintahal, rák) szolgálnak fel a hajó fedélzetén, majd ezt követően a Vörös-tenger változatos élővilágát csodálhatják meg egy korallzátonynál sznorkelezés közben. Mielőtt még kikötnének a különleges Utópia szigeten, finom tenger gyümölcsei ebédet kínál a hajó legénysége – tengeri halfilé, tintahal paradicsomos szószban, grillezett rák, friss sült hal, amit a vendégek fogtak, tészta, rizs, zöldségköret, 4 féle saláta (zöldsaláta, sajtsaláta, padlizsán, tonhalsaláta).

A szigetre egy kis üvegfenekű hajóval visznek és a tartalmas és fárasztó programok után már megérdemelten nyújtózhatnak el a sziget homokjában, aminek különlegessége, hogy sose forrósodik fel! Élvezhetik a lágy tengert, sznorkelezhetnek és különleges fotókat készíthetnek. A hajóra visszatérve friss gyümölcsökkel várnak, majd egy újabb sznori megálló következik, mert a Vörös-tengerből sose elég. És hogy igazán teljes legyen a program, útközben a hajón egy masszőr segít az ellazulásban. Ahogy visszafelé hajózunk a kikötőben ismét gyümölcstállal szolgálnak. Kikötés után transzferbuszok visszaviszik Önöket Hurgadára.

 

Indulás a szállodából a reggeli órákban, visszaérkezés a szállodába kora este.

 

A program NEM tartalmaz extra transzfer díjat Makadi és Hurghada szállodákból!

 

Akciós bevezető ár: 29 $

 

Az ár tartalmazza: a transzfert a kikötőig és vissza, banánozást és kanapét, sznorkel- és horgász felszerelést, masszázst, üdítők, tea és kávé all inclusive italfogyasztását, bőséges svédasztalos ebédet

 

Indulási napok: hétfő, szerda, péntek, szombat

 

Jó tanács: a kirándulásra hozzanak magukkal naptejet, sapkát, kendőt, napszemüveget, fürdőruhát, törölközőt.

 

Kedvezmény: 3.99 éves korig INGYENES, 11.99 éves korig 50 % kedvezmény

 

Transzfer díj: Sahl Hasheesh és El Gouna hotelekből érkező vendégek esetén: 8 $/fő (4 vagy több fő esetén)

 

Programváltozás esetén előzetesen értesítjük Utasainkat. 

 

A kirándulás alatt fotósunk képeket és videófelvételt készít, a DVD megvásárolható; felvételek és dvd minőségéért nem vállalunk felelősséget!

Utópia, seafood, horgászat, vízi sportok, banán, sznori, sziget, hajókirándulás