Yacht VIP - 4 órás

 

Egy vadonatúj és különleges programot kínálunk egy fantasztikus luxushajó fedélzetén. Különleges, mert az eddig hajózástól eltérően ez a hajó nagyobb sebességgel szeli a hullámokat, így igazán egyedi élmény részesei lehetnek!

Reggeli órákban indulunk, horgonyt bontunk és megkezdődik ez a különleges kaland. Rövid hajózás után kikötünk egy korallzátonynál, ahol lehetőség nyílik fürdésre és sznorkelezésre. Majd a hajóra visszaszállva pillanatok alatt egy másik korallzátonyhoz érünk, úszkálhatunk, sznorizhatunk, megcsodálva a Vörös-tenger páratlan víz alatti világát.

A 4 órás program végeztével visszaindulunk a kikötőbe és a szállodákba.

 

A hajó létszáma: 6 fő

 

Indulás a szállodából délelőtti program esetén: reggeli órákban, visszaérkezés dél körül, délután program esetén: indulás dél körül, visszaérkezés a kora esti órákban.

 

Ár:  $ / hajó

 

A részvételi díj tartalmazza: transzfert, hajózást, sznorkel-felszerelést, vizet, üdítőt

 

Indulási napok: minden nap

 

Jó tanács: a kirándulásra hozzanak magukkal naptejet, napszemüveget, fürdőruhát, törölközőt, valamint a nap elleni védelem miatt ajánlott sapka, fejfedő viselése

 

Transzfer díj: Sahl Hasheesh, El Gouna és Makadi Bay hotelekből érkező vendégek esetén: 8 $/fő, Soma Bay esetén: 13 $/fő (4 vagy több fő esetén)

 

Programváltozás esetén előzetesen értesítjük Utasainkat. 

 

A kirándulás alatt fotósunk képeket és videófelvételt készít, a DVD megvásárolható; felvételek és dvd minőségéért nem vállalunk felelősséget!

 

gyorshajó, sebesség, Hurghada, yacht, különleges