Ras Mohamed hajóval

 

Egyiptom első nemzeti parkja, Afrika és Ázsia között található, 1983-ban alapították és 1989-ben kiterjesztették és belefoglalták a félszigetet környező korall és halfajokban gazdag tengerparti szakaszt is.

A déli rész sznorkelezés és búvárkodás szempontjából a világ 10 legjobb strandja közé tartozik, egy fantasztikus korallzátony, ahol több tengeri élőlény található a Vörös-tenger északi részének 1 m2-én, mint bárhol máshol a világon.

Reggeli után transzferbuszokkal indulunk és nekivágunk az egyik legcsodálatosabb partnak, ahol mintegy 1000 halfaj és 150 korallfaj található. Találkozhatunk tűzhallal, gömbhallal, napóleonhallal, valamint ezen a területen megtalálhatók egyéb különleges halfajok, mint barrakuda, tonhal, teknős.

A hajókirándulás során 3 különböző helyen állunk meg sznorkelezni, felfedezhetjük ezt az egyedülálló víz alatti világot.

Napközben elfogyasztjuk ízletes ebédünket.

 

Lehetőség van búvárkodásra is! Ebben az esetben egy merülés és két sznori, illetve két merülés és egy sznori lehetséges a három megállónál.

 

Indulás a szállodából: kb. 8 órakor 

Érkezés a szállodába: kb. 17 órakor 

 

Ár: 25 $

Búvárkodás:

1 merülés esetén: 32 $

2 merülés esetén: 40 $

 

A részvételi díj tartalmazza: transzfert, belépőket, ebédet, vizet, üdítőt, búvárkodás esetén a felszerelést

 

Külön fizetendő: lehetőség van sznorkel-felszerelés bérlésre

 

Indulási napok: szerda, péntek, vasárnap

 

Jó tanács: a kirándulásra hozzanak magukkal útlevelet, naptejet, napszemüveget, fürdőruhát, törölközőt.

 

FONTOS: KÉRJÜK ÚTLEVELÜKET VIGYÉK MAGUKKAL

 

Kedvezmény: 3.99 éves korig INGYENES, 9.99 éves korig 50 % kedvezmény

 

Programváltozás esetén előzetesen értesítjük Utasainkat.

 

A kirándulás alatt fotósunk képeket és videófelvételt készít, a DVD megvásárolható; felvételek és dvd minőségéért nem vállalunk felelősséget!