The Dream

Taba – Ras Shitan – Dahab

 

Ismét egy egyedülálló programot állítottunk össze, végigjárjuk a Sínai különleges gyöngyszemeit egy kis sznorkelezéssel színesítve és dahabi lazulással.

Kora reggeli órákban indulunk a Sínai félszigeten észak felé, útközben rövid pihenőt tartva.

Első állomásunk a különleges Wadi el Weshwash, ahol a kanyonok és sziklák között egy természetes medence található, körbejárjuk ezt a különleges helyet, akár fel is frissülhetünk egy fürdőzéssel.

Továbbutazva egy újabb csodálatos helyre, a híres Taba fjordhoz érkezünk, ahol rövid fotószünetet tartunk, és gyönyörködhetünk a különleges látványban.

Majd visszaindulunk ezen a káprázatos panorámájú útvonalon és megérkezünk a következő helyszínre, Ras Shitan-ra, ami amellett, hogy különleges atmoszférájú helyszín, lehetőség lesz sznorizásra is vagy elnyújtózhatunk a sátrak alatt gyönyörködve tájban, ahol a tenger és hegyvonulatok találkoznak.

Ebédünket is itt fogyasztjuk el (csirke, rizs, saláta, víz/üdítő)

Kis pihenés után ismét továbbautózunk Dahab irányába, amit a földi paradicsomnak is szoktak nevezni, talán a hangulata miatt, az biztos, hogy ez a városka és környéke tökéletes kikapcsolódást nyújt. Közeledve először megállunk ismét egy sznorizásra a Three pools-nál, ami három „medence” a tengerben a korallok között.

A nap zárásaként sétálunk egyet Dahabban a bazársoron, betérünk egy hangulatos kávézóba egy teára és visszaindulunk Sharm el Sheikre.

 

Indulás a szállodából: kb 6 órakor

Érkezés a szállodába: kb 19 órakor

 

Minimum létszám: 8 fő

 

Ár: 54 $, gyerekár: 39 $

 

A részvételi díj tartalmazza: transzfert, ebédet

 

Külön fizetendő: ebédnél további italok, sznorkel-felszerelés bérelhető, dahabi kávézó fogyasztás

 

Indulási napok:

 

FONTOS: KÉRJÜK ÚTLEVELÜKET és FÉNYMÁSOLATÁT VIGYÉK MAGUKKAL, „ONLY SINAI” vízum elég

 

Jó tanács: kérjük hozzanak magukkal elegendő vizet, naptejet, napszemüveget, fürdőruhát (ajánlott már fürdőruhában indulni), törölközőt, vizet, sznorkel-felszerelést

 

Programváltozás esetén előzetesen értesítjük Utasainkat.