Kedves Vendégeim!

15 éve vagyunk idegenvezetők.  Sharmon,  Hurghadán több utazási irodánál is dolgoztunk.

A munkánk során mindig fontos volt, hogy a lehető legtöbbet tegyem a vendégeinkért. És nem véletlenül használtunk a „vendégeink” szót. Hiszen mikor az emberek megérkeznek Egyiptomba, akkor már az országom vendégei. Nem csak egyszerűen utasok. Az egyiptomiak pedig nagyon vendégszeretőek.

A munkánk épp ezért számounkra nem csupán üzlet, és kötelesség, hanem egyfajta vendéglátás. Hiszen „minden munka üres, ha nincsen vele szeretet”*. Én pedig szeretjuk, amit csinálunk. És szeretnének minél többet megmutatni Egyiptom igazi arcából, mesélni olyanokról, amikről mások nem beszélnek, vagy igazán csak a helyiek ismernek. Múltról és jelenről, történelemről, vallásról, politikáról, úgy, ahogyan mi, itt élők látjuk. Szeretném bemutatni az itteni életet, az embereket, a hétköznapjaikat, örömüket és bánatukat a mindennapokban.

A kínálatban szereplő programokon túl azonban nagyon szívesen várunk már korábbi és leendő vendégeinktől az ötleteket, kívánságokat, kéréseket. Szervezzük együtt a kirándulásokat! És tanácsaikkal, észrevételeikkel segítsenek nekem, hogy még jobban végezhessuk a munkánk!

Érdekel, hogy jönnek vissza, érdekel, hogy milyen emléket visz magával a vendég haza, érdekel, mit fog mesélni a barátoknak, érdekel az a mosoly, amit lefényképez, ami jó emlék marad örökre.

LIDO CSAPAT