Vendégkönyv

2017-2018

Dátum: 2018.07.01 | Feladó: Geri

Mi tavaly, 2017. augusztus utolsó 2 hetét töltöttük Egyiptomban. Minden fakultatív programunkat (Kairó 2 nap, Sakkara, Luxor 2 nap, Abydos, Dendera, Orange Bay, Super Szafari, Delfin show), Lido szervezte. Teljesen tökéletesen sikerült minden. Luxorban még meglepetést kaptunk! Minden program alatt felhívott, és érdeklődött, hogy rendbe van e minden, meg vagyunk e elégedve. Szerintem más ilyet nem tesz. Idén ismét Egyiptomba megyünk, augusztus végén, már 7-en, de eszünkbe se jutna mással menni fakultatív programokra! Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek! Komolyan!

Re:2017-2018

Dátum: 2018.07.29 | Feladó: Lido Tours

Köszönjük! Örülünk, hogy visszatérnek! :)

Köszönet!:)))

Dátum: 2018.04.28 | Feladó: Apáti Valéria, Orosz Ferenc

Nekünk több szempontból érdekesen alakult a nyaralásunk Egyiptomban, de ezt külön nem részletezném.:)) Külön hálásak vagyunk Lidónak. Túlzás és nagy szavak nélkül írhatom, hogy ilyen becsületes, korrekt embert ritkán látni. Ha Egyiptomba szeretnél utazni és programot akarsz szervezni, akár gyerekekkel, családdal, vagy a pároddal... csak a LIdo Tours- t tudom ajánlani. Korrekt, megbízható, anyagi értelemben is a legjobb választás.:)))

Re:Köszönet!:)))

Dátum: 2018.05.15 | Feladó: Lido Tours

Köszönjük! Igyekszünk mindig élményt adni, kicsiknek-nagyoknak egyaránt!

Fakultatív programok

Dátum: 2017.10.16 | Feladó: Erika

Kedves Lido!
Nagyon szépen köszönjük az egyiptomi programokat amikre rajtad keresztül sikerült eljutni. Minden tökéletes és flottul ment. Ámulatba ejtő a szervező képességed. A magyar nyelv tudásodról nem is beszélve. Minden percét élveztük a programoknak. Remélem nem sokára vissza jutunk hozzátok és azokra programokra amire nem jutott idő bepótoljuk...Mindenkinek csak ajánlani tudunk téged...Mind ide haza, mind oda kint. További sikeres munkát kívánunk neked.

Re:Fakultatív programok

Dátum: 2017.10.19 | Feladó: Lido Tours

Köszönjük szépen! Szeretettel várunk további szuper programokkal!

Napszemuveg

Dátum: 2016.11.25 | Feladó: Gabor

Üdv ! Mai napon a tengeralattjáró program szállodába visszavivo transzfer buszon felejtettunk a hatso ulessoron egy női napszemüveget , Grand Makadi hotel 2172 szoba, holnap az utolsó napunk , ha meglenne örülnénk !

Köszönet :)

Dátum: 2016.07.14 | Feladó: Anett és Feri

Kedves Lido!
Köszönjük szépen a felejthetetlen Paradise programot amit Veled együtt élvezhettünk és a többi programot amit megszerveztél Nekünk! Mindenkinek ajánlani tudjuk csak a te program szervezésedet. Mindenhová eljutottunk ahová szerettünk volna és nagyon jó árban is. A búvárkodás sajnos kimaradt az idei nyaralásból, de legalább lesz még 1 ok amiért ismét meglátogatjuk majd a Vörös tengert:) Akkor viszont keresni fogunk!!:)
További jó munkát Neked!!!
Köszönettel:
Anett és Feri

Köszönet!

Dátum: 2016.06.07 | Feladó: Sissi

Egy hurghadai idegenvezetés alkalmával ismertük meg a Lido tours- t. "Lidó" kedves, segítőkész, nagyszerű idegenvezető. A nyaralás alatt fel is hívtuk telefonon, hogy egyeztessünk és telefonon is nagyon készséges volt. Az is nagyon jó, hogy kiválóan beszél magyarul, mi ugyan beszélünk németül, de mikor az anyanyelvünkön is meghallgathatjuk Egyiptom történeteit miért ne őt választanánk? A kiránduláson a szokásos általánosságokon túl plusz történetekkel is szórakoztatta az érdeklődőket. A hatalmas információmennyiség, amivel elkápráztatott minket nem volt hiába, mert mindenkinek más-más érdekesség maradt meg a fejében. Az eddigi idegenvezetőink közül vele vagyunk a legjobban megelégedve.
Válasszák bátran!
Üdv:Márk, Kati és Sissi :)

Köszönet és várunk Magyarországon!

Dátum: 2015.07.02 | Feladó: hktimi

Több programon is részt vettünk LIDO-val. Nagyon kedves, korrekt. Sokat mesélt múltról és jelenről. Mindenkinek ajánlom biztos nem fogtok benne csalódni. Amit mond az minden esetben korrekt volt tőle. Probléma esetén nagyon segítőkész.
Örülünk, hogy vele mentünk és annak is, hogy megismertük.
LIDO ha jössz Magyarországra a vendégünkként várunk és segítünk amiben tudunk, Timi, Gábor és a Medúza (Bogi). :)

1 | 2 | 3 >>

Új hozzászólás hozzáadása