Vendégkönyv

Re:Fakultatív programok

Dátum: 2017.10.19 | Feladó: Lido Tours

Köszönjük szépen! Szeretettel várunk további szuper programokkal!

Napszemuveg

Dátum: 2016.11.25 | Feladó: Gabor

Üdv ! Mai napon a tengeralattjáró program szállodába visszavivo transzfer buszon felejtettunk a hatso ulessoron egy női napszemüveget , Grand Makadi hotel 2172 szoba, holnap az utolsó napunk , ha meglenne örülnénk !

Köszönet :)

Dátum: 2016.07.14 | Feladó: Anett és Feri

Kedves Lido!
Köszönjük szépen a felejthetetlen Paradise programot amit Veled együtt élvezhettünk és a többi programot amit megszerveztél Nekünk! Mindenkinek ajánlani tudjuk csak a te program szervezésedet. Mindenhová eljutottunk ahová szerettünk volna és nagyon jó árban is. A búvárkodás sajnos kimaradt az idei nyaralásból, de legalább lesz még 1 ok amiért ismét meglátogatjuk majd a Vörös tengert:) Akkor viszont keresni fogunk!!:)
További jó munkát Neked!!!
Köszönettel:
Anett és Feri

Köszönet!

Dátum: 2016.06.07 | Feladó: Sissi

Egy hurghadai idegenvezetés alkalmával ismertük meg a Lido tours- t. "Lidó" kedves, segítőkész, nagyszerű idegenvezető. A nyaralás alatt fel is hívtuk telefonon, hogy egyeztessünk és telefonon is nagyon készséges volt. Az is nagyon jó, hogy kiválóan beszél magyarul, mi ugyan beszélünk németül, de mikor az anyanyelvünkön is meghallgathatjuk Egyiptom történeteit miért ne őt választanánk? A kiránduláson a szokásos általánosságokon túl plusz történetekkel is szórakoztatta az érdeklődőket. A hatalmas információmennyiség, amivel elkápráztatott minket nem volt hiába, mert mindenkinek más-más érdekesség maradt meg a fejében. Az eddigi idegenvezetőink közül vele vagyunk a legjobban megelégedve.
Válasszák bátran!
Üdv:Márk, Kati és Sissi :)

Köszönet és várunk Magyarországon!

Dátum: 2015.07.02 | Feladó: hktimi

Több programon is részt vettünk LIDO-val. Nagyon kedves, korrekt. Sokat mesélt múltról és jelenről. Mindenkinek ajánlom biztos nem fogtok benne csalódni. Amit mond az minden esetben korrekt volt tőle. Probléma esetén nagyon segítőkész.
Örülünk, hogy vele mentünk és annak is, hogy megismertük.
LIDO ha jössz Magyarországra a vendégünkként várunk és segítünk amiben tudunk, Timi, Gábor és a Medúza (Bogi). :)

Koszi

Dátum: 2015.06.21 | Feladó: Melinda

Feledhetetlen elmenyben volt reszunk es ezt nagy reszben LIDO-nak koszonhetjuk.
Tobb kirandulason is reszt vettunk es mindegyik nagyon jol telt, ajanlani tudom barkinek aki Egyiptomban akar nyaralni.

Koszi Lido mindent :)


Köszönet

Dátum: 2015.03.23 | Feladó: Varga Árpád

2015.03.14 - 2015.03.21 között voltunbk Hurghadán.
Az interneten olvastam Lido-ról, már a szállodából vettem fel vele a kapcsolatot SMS-ben. Minden fakultatív programunkat ő szervezte, teljesen korrekt áron és módon, mindenkinek csak ajánlani tudom. Ja, és nagyon jól beszél magyarul is :)
Üdv: Árpi és Kriszti

Köszönjük

Dátum: 2015.01.24 | Feladó: Brigi és Ádám

Köszönjük szépen az idegenvezetést es hogy neked köszönhetően sok mindent megtudtunk az orszagodrol. Minden tökéletes volt es felejthetetlen elmenyeinket Neked köszönhetjük. :) bármikor megyunk csak hozzád es veled megyunk kirándulásra,programokra! Örülünk hogy megismertunk es további sok sikert kívánunk! Remelem idén meg találkozunk :)

Re:Köszönjük

Dátum: 2015.04.13 | Feladó: Brigi és Adam

Nagyon örülök ennek,nagy öröm ezt olvasni,és csak így tudjuk tovább tökéletesen tovább szervezni,Várunk sok szeretettel,Lido

Köszönet

Dátum: 2014.10.02 | Feladó: Horváth Marcsi

Kedves Lido!

Kicsit megkésve, de itthonról szeretném megköszönni, hogy megszervezted a delfinúszásunkat! Pontosan jött a busz, kényelmes volt és a sofőr is rendes volt. Nálam sajnos nem volt apró pénz, de pontosan visszakaptam, ami visszajárt! Az úszás felejthetetlen volt, ott is rendes volt mindenki. Visszafelé másik sofőr jött értünk, ez is flottul ment. Összességében nagyon köszönöm, hogy többször felvetted velünk a kapcsolatot Egyiptomban az időpont egyeztetés végett. Akinek csak tehetem, jó szívvel ajánlom a Lido-tourst.
További sikeres munkát, sok turistát és jó egészséget kívánok családommal együtt!

Üdvözlettel: Horváth Marcsi és családja


<< 1 | 2 | 3 >>

Új hozzászólás hozzáadása