Privát intro merülés

 
Szeretnéd kipróbálni a palackos merülést, de szívesen mennél egy privát hajókirándulásra is?
Nálunk nem kell választani a kettő között! Szuper privát csomagot állítottunk össze, mely tartalmaz kétszeri merülést és az egész zárt körben, barátokkal, családdal, ahol csak a tietek a hajó.
Erre a programra azok jelentkezését várjuk, akik még nem rendelkeznek búvárképesítéssel, de szeretnék kipróbálni a búvárkodás élményét. Az egész napos túra során hajónk két korallzátonynál köt ki, ahol rövid elméleti és gyakorlati oktatás után oktató kíséretében merülhetnek maximum nyolc méteres mélységig, hogy megcsodálhassák a Vörös-tenger különleges élővilágát.
Két merülés közötti pihenőben elfogyasztjuk a hajó fedélzetén ízletes ebédünket, valamint egész nap fogyaszthatunk frissítő teát, kávét, üdítőt, vizet.
 
A merülés alsó korhatára: 10 év
 
Indulás a szállodából reggeli órákban, visszaérkezés a szállodába késő délután.
 
Ár: egyedi lekérés alapján
 
A részvételi díj tartalmazza: a transzfert, szakképzett búvároktatást, merüléshez szükséges felszerelést, kétszeri merülést, ebédet és üdítőt a hajón
 
Indulási napok: minden nap
 
Jó tanács: kérjük hozzanak magukkal naptejet, fürdőruhát, törölközőt.
 
Transzfer díj: Sahl Hasheesh, El Gouna és Makadi Bay hotelekből érkező vendégek esetén: 8 $/fő, Soma Bay esetén: 13 $/fő (4 vagy több fő esetén)
 
Programváltozás esetén előzetesen értesítjük Utasainkat!
 
A kirándulás alatt fotósunk képeket és videófelvételt készít, a DVD megvásárolható; felvételek és dvd minőségéért nem vállalunk felelősséget!