Quad-szafari naplementében kirándulás Marsa Alamból

 

Kalandos marsa alami sivatagi program azoknak, akik szeretik, saját kezükben tudni az irányítást! Tartson velünk Marsa Alamból induló Quad-szafari naplementében kirándulásunkra!

 

A kirándulás kezdetén utasainkat a sivatagi quad központig jeepekkel szállítjuk, innen pedig mindenki saját járművel száguldhat tovább a végtelen Szaharába!

A sivatag egyenetlen útjain átélhetjük a végtelen tér, a sebesség és szabadság mámorát.

Kb. 30-40 km után érkezünk a beduin faluba, ahol megismerkedhetünk egy beduin család életével, akik hagyományos beduin teával kedveskednek nekünk, kicsit megpihenünk, ezalatt kipróbálhatjuk a tevegelést is.

A beduin falunak búcsút intve, a lemenő nap fényében kb. egy órás quadozás után visszatérünk a kiindulási pontra, ahol a transzferek már várnak ránk, hogy visszavigyenek minket szállodáinkba.

 

A program időtartama: 16.30 – 20.00

 

Lehetőség van reggeli quadozásra is!

 

A részvételi díj tartalmazza: transzfert autóbusszal quad központig és vissza, quad bérlést, frissítő beduin teát, tevegelést

 

Indulási napok: minden nap

 

Fontos: 16 éves kor alatti utasaink önállóan nem vezethetnek quadot! 

 

Jó tanács: kérjük hozzanak magukkal zárt cipőt és ruhát, lehetőség szerint hosszú nadrágot, edzőcipőt, naptejet, vizet, kendőt.

Javasoljuk, hogy az útra hozzanak magukkal melegebb öltözéket is a hirtelen hőmérsékletváltozás miatt! 

 

Programváltozás esetén előzetesen értesítjük Utasainkat. 

 

A kirándulás alatt fotósunk képeket és videófelvételt készít, a DVD megvásárolható; felvételek és dvd minőségéért nem vállalunk felelősséget!