Szuper szafari kirándulás Marsa Alamból

 

A legösszetettebb és legsokoldalúbb sivatagi Szuper szafari programunk Marsa Alamból, melyet bármely korosztály számára ajánlunk.

A túra során kora délután jeepekkel a régi tevekaravánok nyomában járva vágunk neki a sivatag kopár, kietlen kő és homoktengerének, amennyiben izgalmasabb kalandra vágyik, kipróbálhatja a quadozást is (30 perc).

Egészen a sivatagi faluig utazunk, ami egy, az eredeti beduin falvak mintájára épült látogatóközpont, ahol betekintést nyerhetünk a sivatagi vándorló népek életébe, szokásaiba, megtekinthetjük sátraikat, és megkóstolhatjuk a hagyományos beduin teát és az ízletes hibiszkusz italt, majd feltöltődve megcsodálhatjuk a fantasztikus panorámát, amit ez a különleges sivatag nyújt.

A parkban kipróbálhatjuk a sivatag hajóját, és tapasztalt vezetők segítségével tevegelhetünk, beduin csadorba ötözve pedig jobban átérezhetjük a sivatagi népek mindennapjait. Kis érdekességképpen pedig megtekinthetjük a sivatagi állatokat egy terráriumban.

Egyedülálló naplemente után a napot egy ízletes, svédasztalos vacsorával zárjuk, miközben esti showműsorral kápráztatnak el bennünket.

A vacsora és az előadás végével, jeepjeinkkel a sötét sivatagi éjszakában, az égbolt ragyogó csillagai által vezetve térünk vissza szállodáinkba.

 

Indulás a szállodából kora délután, visszaérkezés az esti órákban.

 

A részvételi díj tartalmazza az utazást jeepekkel, quadozást, tevegelést, terráriumot, teát, svédasztalos vacsorát, esti showműsort

 

Indulási napok: hétfő, csütörtök

 

Jó tanács: Ajánlott a fokozott folyadékfogyasztás a nagy meleg miatt, ezért kérjük hozzanak magukkal elegendő vizet; valamint fontos az erős nap elleni védelem (fejfedő, könnyű, zárt ruházat, zárt cipő).

 

Kedvezmény: 3.99 éves korig INGYENES, 11.99 éves korig 50 % kedvezmény

 

Programváltozás esetén előzetesen értesítjük Utasainkat. 

 

A kirándulás alatt fotósunk képeket és videófelvételt készít, a DVD megvásárolható; felvételek és dvd minőségéért nem vállalunk felelősséget!

 

Fényképek a programról -> ITT