Abu Dabab kirándulás Marsa Alamból

 

Marsa Alam egyik leghíresebb strandja Abu Dabab, ahol a teknősök olyan gyakori vendégek, hogy szinte biztos, hogy találkozhatunk velük, ezért a teknősök otthonának is nevezik. Tartson velünk Marsa Alamból az Abu Dabab kirándulásunkra!

Ez a szinte érinthetetlen földdarab Észak-Afrika titokzatos és vad táját rejti magában, rendkívül gazdag növény- és állatvilággal rendelkezik, ahova a turisták szívesen látogatnak el és a kevésbé jellemző tengeri élővilágot is megtekinthetik, mint tengeri kígyók, krokodilhalak, polipok.

Az öböl strandja páratlan élményt nyújt, tapasztalt vezető segít nekünk, hogy felfedezhessük ezt a varázslatos víz alatti világot.

Ez egy egyedülálló lehetőség, különleges program Marsa Alamról, hogy élvezzük a hihetetlen, csodálatos zátonyok szépségét, színes halak és a tengeri teknősök látványát és ha szerencsénk van, dugonggal is találkozhatunk!

 

Program időtartama: kb. 9.00 – 12.00 (egész napos kirándulás esetén kb. 16.00)

 

A részvételi díj tartalmazza: transzfer, belépőjegyet a strandra, napernyő, napágy használata (egész napos kirándulás esetén az ebéd és egy üveg ásványvíz)

 

Külön fizetendő: italok ebédnél, üdítő, sznorkel-felszerelés bérlés

 

Indulási napok: létszámtól függ

 

Jó tanács: a kirándulásra hozzanak magukkal naptejet, napszemüveget, fürdőruhát, törölközőt

 

Kedvezmény: 3.99 éves korig INGYENES, 11.99 éves korig 50 % kedvezmény

 

Programváltozás esetén előzetesen értesítjük Utasainkat.