Hamata – Qulaan szigetek kirándulás Marsa Alamból

 

Ez egy tökéletes Marsa Alamból induló fakultatív hajókirándulás Hamatára, a Qulaan szigetekre, fantasztikus sznori élménnyel, mintegy 100 km-re Marsa Alamtól délre. A Maldív-szigeteket idéző meseszép szigeteken – finom, fehér homokos parttal és türkizkék vízzel – a Vörös-tenger rejtett kincseit fedezhetjük fel. Ezek a szigetek teljesen lakatlanok, és menedéket nyújtanak vadon élő állatoknak földön és vízen, ezáltal egy igazán különleges élményben lehet részünk!

 

Hamata kikötőjéből hajózunk ki, úti célunk egy csodálatos szigetcsoport, a kirándulásunk során három szigetet látogatunk meg, melyeket természetes lagúnák és különböző zátonyok vesznek körül.

Az első szigeten, ahol kikötünk, csodálatos fehér homokos part, gyönyörű madarak, valamint páratlan víz alatti élővilág fogad bennünket, olyan korallokkal és színes halakkal, amikkel máshol nem találkozhatunk. Itt kb. 1,5 órát töltünk, majd hajóra szállva elfogyasztjuk ízletes ebédünket (tészta, rizs, hal, csirke és gyümölcs)

A második megálló, ami egy természetvédelmi terület a gyönyörű korallok és madarak miatt, ahol kb. egy órát időzünk, majd továbbhajózunk és a harmadik szigeten ismét kb. egy órán át csodálhatjuk a természet szépségeit.

 

Természetesen a túra alatt profi, engedéllyel rendelkező búvárok lesznek segítségünkre, akik kísérnek minket és mutatják a látnivalókat.

 

Program időtartama: kb. 6.00 – 18.00 

 

A részvételi díj tartalmazza: transzfer, sznorkeling-felszerelés, ebéd, üdítő, tea, kávé, víz

 

Indulási napok: kedd, csütörtök

 

Jó tanács: a kirándulásra hozzanak magukkal naptejet, napszemüveget, fürdőruhát, törölközőt

 

Kedvezmény: 3.99 éves korig INGYENES, 11.99 éves korig 50 % kedvezmény

 

Programváltozás esetén előzetesen értesítjük Utasainkat.

 

A kirándulás alatt fotósunk képeket és videófelvételt készít, a DVD megvásárolható; felvételek és dvd minőségéért nem vállalunk felelősséget!

 

hamata, maldiv, marsa alam, qulaan

 

Fényképek a programról -> ITT