Marsa Mubarak kirándulás Marsa Alamból

 

Merüljön el velünk egy csodálatos víz alatti világba ezen a fantasztikus Marsa Alamból induló Marsa Mubarak kirándulásunkon!

Marsa Alamból indulunk, Porto Ghalebnél hajóra szállunk és elindulunk a nyílt víz felé, ahol úszásra és sznorkelezésre lesz lehetőségünk. Az út során két korallzátonynál állunk meg és kis szerencsével akár teknősökkel is úszhatunk. Első megállónkhoz kb. 25 perc hajózás után érkezünk meg, ahol megcsodálhatjuk a varázslatos víz alatti világot, a gyönyörű korallzátonyokat, a számtalan színes halat, ezen a helyen kb. 45 percet töltünk, majd kb. 15 perc hajózás után eljutunk arra a csodálatos helyre, ahol dugongokkal és teknősökkel találkozhatunk és kb. 1 órán át élvezhetjük a tenger szépségét.

Ezután ismét hajóra szállva elfogyasztjuk svédasztalos ebédünket.

Az utazás másik érdekessége az a hely, ami úgy néz ki, mint egy természetes medence, ahol kb. 30 perc sznorkelezésre lesz lehetőség, majd visszahajózunk a kikötőbe.

 

Program időtartama: kb. 9.00 – 15.30 

 

A részvételi díj tartalmazza: transzfer, sznorkeling-felszerelés, ebéd, üdítő, tea, kávé, víz

 

Indulási napok: minden nap, kivéve szombat

 

Jó tanács: a kirándulásra hozzanak magukkal naptejet, napszemüveget, fürdőruhát, törölközőt

 

Kedvezmény: 3.99 éves korig INGYENES, 11.99 éves korig 50 % kedvezmény

 

Programváltozás esetén előzetesen értesítjük Utasainkat.

 

A kirándulás alatt fotósunk képeket és videófelvételt készít, a DVD megvásárolható; felvételek és dvd minőségéért nem vállalunk felelősséget!