Blue Paradise Sharm

 

Egy igazán különleges program a tenger szerelmeseinek, akik nem tudnak betelni a Vörös-tenger kék árnyalataival, akiknek a hihetetlenkék sose elég…ez a program nekik készült!

Kora reggel útnak indulunk a hotelekből, első állomásunk a világhírű Blue Hole, ez egy hatalmas lyuk a korallszirtben. A kráterszerű képződmény óriási, függőleges falú lyukként fúródik a mélybe, mélysége kb. 130 m mély, szélessége kb. 55 m, 1000 éves korallok alkotják, amik egymásba olvadtak - a búvárok közkedvelt helye, itt lehetőségük lesz sznorkelezni, ami igazán különleges élmény egy különleges helyen, kb 3 órát töltünk itt el. Lehetőség nyílik tevegelésre is közvetlenül a tengerparton.

Ebédünket a strandon fogyasztjuk el egy beduin étteremben.

A program folytatásaként zódiákkal áthajózunk Ras Abu Galumra, innen egy nyitott autó platóján utazunk tovább a Blue Lagoonhoz, ami akár a földi paradicsom is lehetne, gyönyörű képeket készíthetünk, strandolhatunk, sznorizhatunk, majd visszaautózunk Ras Abu Galumra, ahol szintén lehetőség nyílik sznorkelezésre. Csodálatos partok, káprázatos élővilág, gyönyörű korallok és még nincs vége! Zódiákkal visszamegyünk Blue Hole-hoz, majd jeepekkel Dahabba, ahol megvacsorázunk, ez egy nagyon érdekes, főleg beduinok lakta város, akik egykoron halászatból tartották fent magukat. Vacsora után részesei lehetünk egy csodás naplementének, ahogy elbújik a hegyek mögött az izzó vörös nap, hogy ne csak a kékségről szóljon a nap. Ezután lehetőség lesz vásárolgatni, sétálni Dahabban, majd végezetül visszautazunk Sharm El- Sheikre a hotelekbe.

 

Indulás a szállodából: kb. 7.00 órakor 

Érkezés a szállodába: kb. 21.00 órakor 

 

Minimum létszám: 8 fő

 

Ár: 36 $

 

A részvételi díj tartalmazza: transzfert terepjárókkal, ebédet, tevegelést, zódiákot, vacsorát

 

Külön fizetendő: üdítő az ebédnél, vacsoránál, sznorkel-felszerelés bérelhető

 

Indulási napok: minden nap

 

Jó tanács: a kirándulásra hozzanak magukkal útlevelet és másolatot, naptejet, napszemüveget, fürdőruhát, törölközőt, vizet, sznorkel-felszerelést. Ajánlott a fürdőruhát már induláskor a ruha alá venni, nap végén lehetőség van átöltözésre.

 

FONTOS: KÉRJÜK ÚTLEVELÜKET VIGYÉK MAGUKKAL, vízumra nincs szükség, elég az „only sinai”

 

Kedvezmény: 3.99 éves korig INGYENES, 9.99 éves korig 50 % kedvezmény

 

Programváltozás esetén előzetesen értesítjük Utasainkat.

 

fakultatív Sharm el Sheikh, élményprogram Sharm, Blue Lagoon, Blue Hole, Dahab, Ras Abu Galum, tevegelés Sharm