Mega Dahab

 

Amikor nehéz a döntés, hogy sivatagi vagy vizes programot válasszunk, akkor ajánljuk ezt az összetett programunkat, aminek különlegessége még, hogy a híres Dahab városáig utazunk.

Reggeli órákban transzferekkel utazunk Dahabba, itt járművet váltunk és 40 perces quadozás vár ránk, majd lassítva a tempón kipróbálhatjuk milyen a sivatag hajója, kb 30 percig utazunk a tevék hátán.

A sivatagból a tenger felé vesszük az irányt, hajón elfogyasztjuk az ízletes seafood (tenger gyümölcsei) ebédet, és belevethetjük magunkat a Vörös-tengerbe, ennél a megállónál lehetőség lesz sznorizásra vagy intró merülésre is, megcsodálhatjuk mitől egyedülálló a Vörös-tenger élővilága, hiszen gyönyörű, színes korallokat és halakat láthatunk.

Nap végén visszautazunk Sharm el Sheikre és a szállodákba.

 

Indulás a szállodából: kb. 8 órakor 

Érkezés a szállodába: kb. 17 órakor 

 

A részvételi díj tartalmazza: transzfert, quadozást, tevegelést, ebédet, vizet, üdítőt, búvárkodás esetén a felszerelést is

 

Külön fizetendő: lehetőség van sznorkel-felszerelés, mentőmellény bérlésre, borravaló

 

Indulási napok: minden nap

 

Jó tanács: a kirándulásra hozzanak magukkal útlevelet, másolatot, naptejet, napszemüveget, fürdőruhát, törölközőt, kendőt a quadozáshoz és nap elleni védelem miatt sapkát

 

FONTOS: KÉRJÜK ÚTLEVELÜKET ÉS MÁSOLATOT VIGYÉK MAGUKKAL, „only sinai” vízum elegendő

 

Programváltozás esetén előzetesen értesítjük Utasainkat.

 

A kirándulás alatt fotósunk képeket és videófelvételt készít, a DVD megvásárolható; felvételek és dvd minőségéért nem vállalunk felelősséget!