Delfinshow és delfinúszás Hurghadáról

 

"Találkozni a delfinekkel, különleges élmény. Ahogy látod a hatalmas állatokat kecsesen felugrani, majd elmerülni a hullámzó, végtelen kék vízben. Ahogy nézed őket, a felfokozott öröm és felszabadultság érzése tölt el és úgy érzed, te is szabad vagy"

 

A delfinekkel való találkozás megnyitja az utat lelkünk olyan mély és elrejtett részeibe, ahol a szabadság, önfeledt játék, spontaneitás és kreativitás forrása rejtőzik. Felszabadul lelkünk a mindennapok terhei és súlya alól, érzelmeink hullámai lecsillapodnak, a gondolatok kitisztulnak, s megtapasztaljuk a gondtalanság élményét, az itt és most pillanatát, tiszta, játékos, gyermeki Önmagunkat. A delfinek ezt adják nekünk, segítenek elengedni korlátainkat, elfogadni önmagunkat, játékosan felszabadítani a bennünk lakó, belső gyermeket. Tartson velünk erre a különleges hurghadai programra!

A közel egy órás show keretében megcsodálhatja azon tudás egy részét, amit a delfinek képesek elsajátítani, rengeteg látványos és hihetetlen dolgot élhet át, amiből megtapasztalhatja, hogy a delfinek mennyire intelligens állatok.

A műsor után lehetőség van közös kép készítésére a delfinekkel – külön díj ellenében.

És ha még vágyunk a delfinek közelségére, úszhatunk is velük a medenében.

 

Show ára: 16 $

Úszás ára: 5 perc – 50 $, 10 perc – 65 $ Kisérő: 20 $

 

A részvételi díj tartalmazza: transzfer, belépőjegy

 

Külön fizetendő: fotó a delfinekkel (10 $), DVD (25$)

 

Indulási napok: minden nap, kivéve szombat

 

Jó tanács: a műsor alatt fényképező és videókamera használata megengedett, DE delfinúszás alatt nem szabad fotózni, az itt készült fotók csak külön díj ellenében vásárolhatók meg.

 

Kedvezmény: 3.99 éves korig INGYENES, 11.99 éves korig 50 % kedvezmény

 

Transzfer díj: Sahl Hasheesh, El Gouna és Makadi Bay hotelekből érkező vendégek esetén: 8 $/fő, Soma Bay esetén: 13 $/fő (4 vagy több fő esetén)

 

Programváltozás esetén előzetesen értesítjük Utasainkat. 

 

delfinshow, családi program, delfinek, fókák, rozmár, delfinekkel úszás, delfinúszás Hurghada

 

Fényképek a programról -> ITT