Mahmya kirándulás Hurghadán

 

Egész napos fakultatív program Hurghadán a Giftun sziget legszebb részére, melyet fehér homok borít, és gyönyörű korallzátonyok ölelnek körbe. Tartson velünk Hurghadán a Mahmya kirándulásra!


Hajóinkkal a New Marinából indulunk és utunk egyből erre a mesés szigetre visz, ahol festői környezetben pihenhetnek és ízletes svédasztalos ebéddel várnak bennünket.

Ha csak pihenne és élvezné a nap sugarait, a gyönyörű tájat, miközben lágy zene szól - ezt is megteheti, így az egész napot a szigeten töltheti.

Természetesen a sznorkelezés sem hiányozhat a programból. Akiket érdekel a tenger élővilága, velük egy csodálatos zátonyt keresünk fel, felfedezhetik a varázslatos víz alatti világot, a színes korallokat és az egzotikus halakat.

A nap végén feltöltődve indulunk vissza és garantáljuk, hogy egy felejthetetlen napot tudhat maga mögött, ami örök emlék marad.

 

Indulás a szállodából reggel, visszaérkezés az esti órákban.

 

Ár: 74 $

 

A részvételi díj tartalmazza: a transzfert, hajókázást, sznorkel-felszerelést, svédasztalos ebédet, hozzá üdítőt, vizet, a mosdó használata ingyenes

 

Külön fizetendő: üdítők, a bárban a fogyasztás térítés ellenében vehető igénybe

 

Indulási napok: minden nap

 

Jó tanács: a kirándulásra hozzanak magukkal naptejet, napszemüveget, fürdőruhát, törölközőt, valamint a nap elleni védelem miatt ajánlott sapka, fejfedő viselése

 

Kedvezmény: 3.99 éves korig INGYENES, 11.99 éves korig 50 % kedvezmény

 

Transzfer díj: Sahl Hasheesh, El Gouna és Makadi Bay hotelekből érkező vendégek esetén: 8 $/fő, Soma Bay esetén: 13 $/fő (4 vagy több fő esetén)

 

Programváltozás esetén előzetesen értesítjük Utasainkat. 

 

A kirándulás alatt fotósunk képeket és videófelvételt készít, a DVD megvásárolható; felvételek és dvd minőségéért nem vállalunk felelősséget!

 

Giftun, Mahmya, sznorkelezés, luxus sziget