Speed VIP delfin úszás - nyílt tengeren

 

Különleges delfines program privát keretek között!

Felejthetetlen élményre vágysz? Egy élményre, ami feltölt, magával ragad és örök emlék lesz? Bakancslistádon van, hogy találkozz a delfinekkel?  

Tarts velünk erre a szuper programra, töltsd fel szeretetraktárad, ússz együtt ezekkel a csodálatos állatokkal, élvezd, ahogy körülötted és veled játszanak, testközelből megcsodálhatod őket, hallhatod, ahogy a víz alatt beszélgetnek.

Legyen tiéd ez a reggel, legyen minden, ahogy te akarod! Delfinezés után még csodálatos helyen állunk meg sznorizni, ahol további csodákat láthatsz a Vörös-tengerben, gyönyörű korallok, színes halak.


vip delfin, szabad delfin, delfinúszás a tengeren

A program különlegessége, hogy korán reggel indulunk egy zódiákkal, így megelőzve mindenkit, megelőzve a nagy hajókat, elsőként érkezhetünk a delfinek élőhelyéhez, egyedül lehetünk, csak mi, a delfinek és a Vörös-tenger. A nyugodt tengeren már nagy eséllyel közelről találkozhatunk a delfinekkel, ami biztosan életre szóló élményt nyújt.

A kirándulás nagy előnye, hogy korán indulunk, pár óra alatt annyi élményben lehet részed, mint egy egész napos program esetén - delfinek, sznori, korallok -, de itt még utána tiéd az egész nap, így élvezheted a hotel nyújtotta előnyöket egész nap.
Garantáltan az egyik legszuperebb program. Ahogy vendégeink mondják, már az is élmény, ahogy a gyors zódiákkal száguldunk a nyílt vizen, ezt az élményt csak fokozzák a delfinek, korallok. Te se hagyd ki!

Indulás a szállodákból reggeli órákban, érkezés dél körül.

 

Maximális létszám: 8 fő

 

Ár:

2 fő esetén: 80 $

4 fő esetén: 53 $ 

6-8 fő esetén: 50 $

 

Az ár tartalmazza: a transzfert, sznorkelfelszerelést

 

Indulási napok: igény szerint

 

Jó tanács: a kirándulásra hozzanak magukkal naptejet, sapkát, kendőt, napszemüveget, fürdőruhát, törölközőt.

 

Transzfer díj: Sahl Hasheesh, El Gouna és Makadi Bay hotelekből érkező vendégek esetén: 8 $/fő, Soma Bay esetén: 13 $/fő (4 vagy több fő esetén)

 

Programváltozás esetén előzetesen értesítjük Utasainkat. 

 

A kirándulás alatt fotósunk képeket és videófelvételt készít, a DVD megvásárolható; felvételek és dvd minőségéért nem vállalunk felelősséget!

 

delfinúszás a nyílt vizen, delfinúszás Hurghada, szabad delfinek

 

Fényképek a programról -> ITT