Dolphin Aqua - Delfinház Extra

 

Az egyik legnépszerűbb kirándulásunk extra változata.

A delfinek társas lények, szívesen játszanak az emberrel is, ezért a legkedveltebb állatok közé tartoznak. A part közelében élők közepes csoportban, a nyílt tengeren nagyobb csoportban élnek, ezek 25-30 egyeddel rendelkeznek, de vannak egyedül élő fajták is.

Ajánljuk ezt a szuper összetett programot, ahol a sznorkelezés és a delfinek mellett jut idő orientális szórakoztatásra is a hajó fedélzetén.

Reggeli kihajózást követően egy kis adrenalin növelő mókával kezdjük a napot, kipróbálhatják banánt és matracot, ami kicsiknek-nagyoknak biztosan élmény lesz. Majd továbbhajózva felkeressük a delfinek természetes élőhelyét, így nagy eséllyel találkozhatunk velük, láthatjuk őket a saját szabad világukban. És ha már Vörös-tenger, nem maradhat ki sokak kedvence a sznori sem, két különböző helyen ismerkedhetünk meg ezzel a lélelgzetelállító csodával, amit a tenger rejt.

A nap folyamán ízletes seafood ebédet szolgálunk fel a hajó fedélzetén és útközben hastánc és tanoura bemutatóval szórakoztatnak bennünket és hogy a lazulás se maradjon ki, frissítő masszázsban lehet részünk.

Késő délután élményekkel telve visszatérünk a szárazföldre és a transzferek mindenkit visszavisznek a szállodába.

 

Indulás a szállodából: kb. 8 órakor, érkezés a szállodába: kb. 17 órakor

 

Ár: 24 $

 

Az ár tartalmazza: transzfer, sznorkeling-felszerelés, ebéd, üdítő, víz, ingyenes wifi, shoműsor, masszázs, vízisportok

 

Indulási napok: csütörtök, péntek, vasárnap

 

Jó tanács: a kirándulásra hozzanak magukkal naptejet, napszemüveget, fürdőruhát, törölközőt, valamint a nap elleni védelem miatt ajánlott sapka, fejfedő viselése

 

Kedvezmény: 3.99 éves korig INGYENES, 11.99 éves korig 50 % kedvezmény

 

Transzfer díj: Sahl Hasheesh, El Gouna és Makadi Bay hotelekből érkező vendégek esetén: 8 $/fő, Soma Bay esetén: 13 $/fő (4 vagy több fő esetén)

 

Programváltozás esetén előzetesen értesítjük Utasainkat. 

 

A kirándulás alatt fotósunk képeket és videófelvételt készít, a DVD megvásárolható; felvételek és dvd minőségéért nem vállalunk felelősséget!