Paradise sziget kirándulás Hurghadán

 

Egész napos pihentető kirándulás a hurghadai Giftun szigeten található Paradise Beach-re, mely egyben egy természetvédelmi terület is. Tartson velünk Hurghadán a Paradise sziget kirándulásra!

A program során felfedezhetik a Vörös-tenger csodálatos élővilágát, a nyílt tengeren egy gyönyörű korallzátonynál sznorkelezhetnek, majd igényes környezetben kapcsolódhatnak ki a meseszép sziget fehér homokos strandján. A svédasztalos ebédet is a szigeten található étteremben szolgálják fel, a marhahús és hal mellett már grillcsirke is a tálakra kerül.

Reggeli órákban hajózunk ki, majd egyből a szigetre megyünk, így aki szeretné, az egész napot a szigeten töltheti. Aki pedig sznorkelezni szeretne, ők a délelőtt folyamán hajóval egy csodás zátonynál gyönyörködhetnek az élővilágban. A szigetre visszatérve ízletes ebéd vár, majd afrikai és ázsiai showműsorral kedveskednek.

A strandon a napozó gyékények és napernyők használata ingyenes! A kisgyermekek számára pedig egy játszótér is található a parton. 

Indulás a szállodából a reggeli órákban, visszaérkezés a szállodába kora este.

 

Ideális kirándulás azoknak az utasainknak, akik szeretnék kipróbálni a sznorkelezést is, de több időt szeretnének eltölteni a Giftun szigeten.

 

Ár: 35 $

 

A részvételi díj tartalmazza: a transzfert, idegenvezetést, hajókázást, sznorkel-felszerelést, egy üdítő, egy üveg ásványvizet, showműsor, szigeten gyékény és napernyő, mosdó használata

 

Külön fizetendő: a bárban a fogyasztás térítés ellenében vehető igénybe

 

Indulási napok: kedd és csütörtök

 

Jó tanács: a kirándulásra hozzanak magukkal naptejet, napszemüveget, fürdőruhát, törölközőt, valamint a nap elleni védelem miatt ajánlott sapka, fejfedő viselése

 

Kedvezmény: 3.99 éves korig INGYENES, 11.99 éves korig 50 % kedvezmény

 

Transzfer díj: Sahl Hasheesh, El Gouna és Makadi Bay hotelekből érkező vendégek esetén: 8 $/fő, Soma Bay esetén: 13 $/fő (4 vagy több fő esetén)

 

Programváltozás esetén előzetesen értesítjük Utasainkat. 

 

A kirándulás alatt fotósunk képeket és videófelvételt készít, a DVD megvásárolható; felvételek és dvd minőségéért nem vállalunk felelősséget!

 

Paradise, Giftun sziget, hajókirándulás, svédasztalos ebéd, sznorkelezés, banánozás, wifi, vízisport, showműsor