Buggy-homokfutó

 

Egy izgalmas kaland a végeláthatatlan sivatagban! Tarts velünk és különleges élményben lehet részed egy különleges járgánnyal, közben belekóstolhatsz a sivatagi élet egy falatkájába is.

Program részletei:

Reggeli órákban jeepel indulunk a sivatagi szafarik központjába, ahol izgalmasabb járműre váltunk és a végtelen homoktengerben elindulunk a sivatagban. Oda-vissza kb 24 km-t vezethetjük ezt az extrém 2 személyes gépsárkányt, félúton kis szünettel, ahol lehetőség nyílik megörökíteni élményeinket. Pihenőnk után ismét homokfutóra szállunk és meg sem állunk a központig, ahol hagyományos teával kínálnak és megtekinthetjük a terráriumot is, különleges sivatagi állatokkal, majd a transzferekkel még ebéd előtt visszaindulunk a szállodákba.

 

Ár: 35 $, gyerekár: 30 $

 

A részvételi díj tartalmazza: a transzfert a központig és vissza, a homokfutó bérlést, frissítő beduin teát, terráriumot

 

Indulási napok: minden nap

 

Fontos: 16 éves kor alatti utasaink önállóan nem vezethetnek homokfutót! 

 

Jó tanács: kérjük hozzanak magukkal zárt cipőt és ruhát, lehetőség szerint hosszú nadrágot, edzőcipőt, naptejet, vizet, kendőt.

Javasoljuk, hogy az útra hozzanak magukkal melegebb öltözéket is a hirtelen hőmérsékletváltozás miatt! 

 

Transzfer díj: Sahl Hasheesh, El Gouna és Makadi Bay hotelekből érkező vendégek esetén: 8 $/fő, Soma Bay esetén: 13 $/fő (4 vagy több fő esetén)

 

Programváltozás esetén előzetesen értesítjük Utasainkat. 

 

A kirándulás alatt fotósunk képeket és videófelvételt készít, a DVD megvásárolható; felvételek és dvd minőségéért nem vállalunk felelősséget!

 

 

buggy, homokfutó, sivatag, Hurghada