Mesés jeep - kalandozás a sivatag mélyén

 

Kalandozz velünk mesés tájakon, fedezd fel velünk ezt az ismeretlen területet, ahol kis oázis színesíti a sivatagot és mindezért nem is kell messzire utazni, sőt a volán mögött tapasztalt sofőrök ülnek, akiknek a kisujjukban van a sivatag, így nincs más dolgunk, csak élvezni ezt az különleges túrát.

Ebéd után, kora délután jeepekkel indulunk a szállodákból, kiépített tengerparti sztrádáról a sivatag rögös, hepehupás, homokos útjai felé vesszük az irányt. Ez a sivatagi száguldozás igazi élmény, útközben pihenőt tartunk, megcsodálva a sivatag sokszínűségét.

Délután folyamán a beduinok vacsorát készítenek nekünk, ezalatt megkóstolhatjuk az ízletes beduin teát, kipróbálhatjuk a tevegelést, majd ízletes ételekkel kínálnak bennünket. A program végeztével visszaindulunk a sivatagi úton és késő délutáni órákban érkezünk vissza a szállodákba.

 

Minimális létszám: 4 fő

 

Ár: 30 $

 

A részvételi díj tartalmazza: transzfer, tevegelést, vacsorát-hozzá üdítőt, vizet

 

Indulási napok: minden nap

 

Jó tanács: Ajánlott a fokozott folyadékfogyasztás a nagy meleg miatt, ezért kérjük hozzanak magukkal elegendő vizet; valamint fontos az erős nap elleni védelem (fejfedő, könnyű, zárt ruházat, zárt cipő)..
 

Kedvezmény: 3.99 éves korig INGYENES, 11.99 éves korig 50 % kedvezmény

 

Transzfer díj: Sahl Hasheesh, El Gouna és Makadi Bay hotelekből érkező vendégek esetén: 8 $/fő, Soma Bay esetén: 13 $/fő (4 vagy több fő esetén)

 

Programváltozás esetén előzetesen értesítjük Utasainkat. 

 

oázis, sivatag, Hurghada, Egyiptom, jeep, beduin, tevegelés