Privát quad

 

Száguldás a sivatag beláthatatlan homoktengerén még a nappali forróság előtt! Vagy lélegzetelállító naplemente a Szaharában! Jóízű vacsora a beduinok falujában! Ez a programunk remek választás azoknak a vendégeinknek, akik szeretnék halmozni az élvezeteket! És a legjobb része, hogy kis társaságban, nem kell senkihez igazodni, repeszthetünk a saját tempónkban, csak mi és a sivatag.

quad, hurghada, privát

A program választható reggeli és délutáni változatban is. Délelőtti program esetén reggeli után még a nagy forróság előtt hódítjuk meg a sivatagot, beduin faluban kis pihenőt tartunk, ízletes teával felfrissülünk, kipróbálhatjuk a tevegelést, majd újra járműveinkre pattanva ebédre vissza is érünk a szállodákba.

Délutáni program összetettebb, járgányainkkal a sivatag forró homokjában száguldva, dűnéket átszelve érkezünk meg a beduin faluba. Itt egy kicsit lassabb fokozatba kapcsolva, egy környezetbarát közlekedési eszközt is kipróbálhatunk: a tevegelést. Hogy erőt gyűjtsünk a visszaútra, a sátrakban finom vacsorát szolgálnak fel nekünk és teával, üdítővel kínálnak. A naplemente csodálatos fényjátéka már bíbor és arany színekre festi a tájat, mikor elindulunk quadjainkkal vissza a táborba, majd onnan Hurghadára. 

 

Indulás a szállodából kora délután, visszaérkezés a szállodába esti órákban.

 

Minimális létszám: 4 fő!

 

Ár: a mindenkori árlista szerint +1 fő fizetendő.

Délelőtti quad: 4 fő: 5x24$

Délutáni quad: 4 fő: 5x29$

 

A részvételi díj tartalmazza: a transzfert autóbusszal a quad központig és vissza, a quad bérlést, frissítő beduin teát, tevegelést, délutáni program esetén a vacsorát.

 

Indulási napok: minden nap

 

Fontos: 16 éves kor alatti utasaink önállóan nem vezethetnek quadot! 

 

Jó tanács: kérjük hozzanak magukkal zárt cipőt és ruhát, lehetőség szerint hosszú nadrágot, edzőcipőt, naptejet, vizet, kendőt.

 

Kedvezmény: 3.99 éves korig INGYENES, 11.99 éves korig

 

Transzfer díj: Sahl Hasheesh, El Gouna és Makadi Bay hotelekből érkező vendégek esetén: 8 $/fő, Soma Bay esetén: 13 $/fő (4 vagy több fő esetén)

 

Programváltozás esetén előzetesen értesítjük Utasainkat. 

 

A kirándulás alatt fotósunk képeket és videófelvételt készít, a DVD megvásárolható; felvételek és dvd minőségéért nem vállalunk felelősséget!

 

privát túra, sivatag, privát quad, privát kirándulás, vip sivatag, vip quad