Délelőtti quad szafari program Hurghadán

 

Kalandos hurghadai sivatagi program azoknak, akik szeretik, saját kezükben tudni az irányítást! Tartson velünk Hurghadán a délelőtti quad szafari programunkra!

A kirándulás kezdetén utasainkat a sivatagi quad központig jeepekkel szállítjuk, ott azonban már átvehetik a vezetést!

Itt ugyanis mindenki saját járműve nyergébe pattanhat, és irány a végtelen Szahara! Kezdetét veszi a 21. századi karaván túra!

A sivatag egyenetlen útjain, a puha homokba vájt csapásokon haladunk a beduin faluig, és útközben kiélvezhetjük a végtelen tér, a sebesség és szabadság mámorát.

A beduin faluba érve, egy frissítő, finom tea mellett kicsit megpihenünk a fárasztó út után, kipróbálhatjuk a tevegelést, majd ismét quadjainkkal repesztve térünk vissza a központba, és onnan jeepekkel Hurghadaba.

 

Indulás a szállodából: kb. 7.30 órakor 

Érkezés a szállodába: kb. 12 órakor 

 

Ár: 24 $

 

A részvételi díj tartalmazza: a transzfert autóbusszal a quad központig és vissza, a quad bérlést, frissítő beduin teát, tevegelést

 

Indulási napok: minden nap

 

Fontos: 16 éves kor alatti utasaink önállóan nem vezethetnek quadot! 

 

Jó tanács: kérjük hozzanak magukkal zárt cipőt és ruhát, lehetőség szerint hosszú nadrágot, edzőcipőt, naptejet, vizet, kendőt.

Javasoljuk, hogy az útra hozzanak magukkal melegebb öltözéket is a hirtelen hőmérsékletváltozás miatt! 

 

Transzfer díj: Sahl Hasheesh, El Gouna és Makadi Bay hotelekből érkező vendégek esetén: 8 $/fő, Soma Bay esetén: 13 $/fő (4 vagy több fő esetén)

 

Programváltozás esetén előzetesen értesítjük Utasainkat. 

 

A kirándulás alatt fotósunk képeket és videófelvételt készít, a DVD megvásárolható; felvételek és dvd minőségéért nem vállalunk felelősséget!

 

Quadozás, tevegelés, beduin falu