Délutáni quad szafari - 5 órás program Hurghadán

 

Száguldás a sivatag beláthatatlan homoktengerén! Lélegzetelállító naplemente a Szaharában! Jóízű vacsora a beduinok falujában! Ez a hurghadai programunk remek választás azoknak a vendégeinknek, akik szeretnék halmozni az élvezeteket! Tartson velünk Hurghadán a délutáni 5 órás quad szafari programunkra!

A quad központtól délután indulunk, és járgányainkkal a sivatag forró homokjában száguldva, dűnéket átszelve érkezünk meg a beduin faluba. Itt egy kicsit lassabb fokozatba kapcsolva, egy környezetbarát közlekedési eszközt is kipróbálhatunk: a tevegelést. Hogy erőt gyűjtsünk a visszaútra, a sátrakban finom vacsorát szolgálnak fel nekünk és teával, üdítővel kínálnak. A naplemente csodálatos fényjátéka már bíbor és arany színekre festi a tájat, mikor elindulunk quadjainkkal vissza a táborba, majd onnan Hurghadara. 

 

Indulás a szállodából: kb. 15 órakor 

Érkezés a szállodába: kb. 20 órakor 

 

Ár: 29 $

 

A részvételi díj tartalmazza: a transzfert autóbusszal a quad központig és vissza, a quad bérlést, frissítő beduin teát, vacsorát, tevegelést

 

Indulási napok: minden nap

 

Fontos: 16 éves kor alatti utasaink önállóan nem vezethetnek quadot! 

 

Jó tanács: kérjük hozzanak magukkal zárt cipőt és ruhát, lehetőség szerint hosszú nadrágot, edzőcipőt, naptejet, vizet, kendőt.

Javasoljuk, hogy az útra hozzanak magukkal melegebb öltözéket is a hirtelen hőmérsékletváltozás miatt! 

 

Transzfer díj: Sahl Hasheesh, El Gouna és Makadi Bay hotelekből érkező vendégek esetén: 8 $/fő, Soma Bay esetén: 13 $/fő (4 vagy több fő esetén)

 

Programváltozás esetén előzetesen értesítjük Utasainkat. 

 

A kirándulás alatt fotósunk képeket és videófelvételt készít, a DVD megvásárolható; felvételek és dvd minőségéért nem vállalunk felelősséget!

 

Quadozás, tevegelés, beduin falu, sivatagi showműsor, hastánc, tanoura, fakír show