Szuper szafari program Hurghadán

 

A legösszetettebb és legsokoldalúbb hurghadai sivatagi programunk, melyet bármely korosztály számára ajánlunk. Tartson velünk Hurghadán Szuper szafari programunkra!

A túra során kora délután Hurghadaból jeepekkel a régi tevekaravánok nyomában járva vágunk neki a sivatag kopár, kietlen kő és homoktengerének.

4x4-es járműveinkkel egészen a Sahara Parkig utazunk, ahol már könnyű uzsonnával várnak Bennünket. Ez egy, az eredeti beduin falvak mintájára épült látogatóközpont, ahol betekintést nyerhetünk a sivatagi vándorló népek életébe, szokásaiba, megtekinthetjük sátraikat, és megkóstolhatjuk az ízletes, már-már túlságosan is édes beduin teát, és a homokban sült beduin kenyeret.

A parkban kipróbálhatjuk a sivatag hajóját, és tapasztalt vezetők segítségével tevegelhetünk.

Akik izgalmasabb kalandokra vágynak, azok a Szahara forró homokjában a quadok nyergébe, és a homokfutók volánja mögé is pattanhatnak!        

A kisebbek az állatkertben és a terráriumban a területen honos kígyókat, és egyéb fajokat (strucc, flamingó…) is megtekinthetnek.

A napot egy ízletes, svédasztalos vacsorával zárjuk, miközben tradicionális hastánc és tanoura bemutatóval kápráztatnak el bennünket, sőt, még egy látványos fakír shownak is részeseivé válhatunk.

A vacsora és az előadás végével, jeepjeinkkel a sötét sivatagi éjszakában, az égbolt ragyogó csillagai által vezetve térünk vissza szállodáinkba.

 

Indulás a szállodából: kb. 13 órakor

Érkezés a szállodába: kb. 20 órakor

 

Ár: 26 $

 

A részvételi díj tartalmazza az utazást jeepekkel a Sahara Parkig, a quad és homokfutó bérlést, tevegelést, érkezéskor könnyű uzsonnát (snack, ásványvíz), az állatkert és terrárium látogatást és a műsorral egybekötött svédasztalos vacsorát.

 

Indulási napok: minden nap

 

Jó tanács: Ajánlott a fokozott folyadékfogyasztás a nagy meleg miatt, ezért kérjük hozzanak magukkal elegendő vizet; valamint fontos az erős nap elleni védelem (fejfedő, könnyű, zárt ruházat, zárt cipő).

 

Kedvezmény: 3.99 éves korig INGYENES, 11.99 éves korig 50 % kedvezmény

 

Transzfer díj: Sahl Hasheesh, El Gouna és Makadi Bay hotelekből érkező vendégek esetén: 8 $/fő, Soma Bay esetén: 13 $/fő (4 vagy több fő esetén)

 

Programváltozás esetén előzetesen értesítjük Utasainkat. 

 

A kirándulás alatt fotósunk képeket és videófelvételt készít, a DVD megvásárolható; felvételek és dvd minőségéért nem vállalunk felelősséget!

 

Szafari, jeep, quadozás, tevegelés, homokfutó, beduin falu, tradicionális showműsor - hastánc, tanoura, fakír, naplemente